ΠΑΤΡΑ: Εριξε μπουνιά στον αστυνομικό για να φύγει! Χειροπέδες σε απατεώνα που πουλούσε κυνηγόσκυλα

    Ημερομηνία:

    Μια καταγγελία που έγινε για δράση απατεώνα στο διαδίκτυο κινητοποίησε την αστυνομία, στην Πάτρα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες στο Γ’ Αστυνομικό Τμήμα έγινε καταγγελία για άτομο που αναρτά ψεύτικες αγγελίες στο διαδίκτυο, προκειμένου να αποσπά χρήματα απο ανυποψίαστους χρήστες.

    Οι αστυνομικοί αποφάσισαν να στήσουν παγίδα στον απατεώνα και έτσι απάντησαν στην αγγελία πως ενδιαφέρονται να αγοράσουν έναν σκύλο έναντι του ποσοσύ των 500 ευρώ.

    Το ραντεβού κλείστηκε και αστυνομικός με πολιτικά εμφανίστηκε ως ο δήθεν ενδιαφερόμενος. Οταν παρέδωσε στον 29χρονο απατεώνα τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα έβγαλε χειροπέδες και του δήλωσε την πραγματική του ιδιότητα.

    Τότε ο νεαρός χτύπησε με γροθιά τον αστυνομικό στην προσπάθειά του να διαφύγει, όμως στο σημείο ήδη βρίσκονταν και άλλοι αστυνομικοί και ο οξύθυμος απατεώνας συνελήφθη.

    Οπως αποκαλύφθηκε ο 29χρονος είχε προχωρήσει σε οκτώ συνολικά αναρτήσεις για υποτιθέμενη πώληση κυνηγόσκυλων.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «ΓΙΟΡΤΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ»: Κάλεσμα του Χορευτικού Τμήματος Δήμου Πατρέων για συμμετοχή

    Το Χορευτικό Τμήμα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού, στο πλαίσιο των...

    ΑΑΔΕ: Σε ποιους κλάδους απλώνεται το “ψηφιακό μάτι” της – Οι επιχειρήσεις που μπαίνουν στο μικροσκόπιο

    Σε χώρους δεξιώσεων και πάσης φύσεως κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως...

    Αποτοξίνωση μετά το Πάσχα – Ειδικοί συμβουλεύουν, τι να φάτε και τι να αποφύγετε για να επανέλθει ο οργανισμός σας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%bf%ce%be%ce%af%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%ac%cf%83%cf%87%ce%b1-%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%af-%cf%83/