Ερχεται Πάτρα ο Υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης

    Ημερομηνία:

    Υψηλές παρουσίες αναμένονται στην Πάτρα την επόμενη εβδομάδα όπου θα χτυπήσει η «καρδιά» τόσο του Πόλο με την διεξαγωγή των final-4 Κυπέλλου Ανδρών-Γυναικών, όσο και της πυγμαχίας με την διεξαγωγή του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων, Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών που θα διεξαχθεί 2-5 Φεβρουαρίου.

    Φλίγκος

     

    Εκτός από την πανδαισία αστέρων και Ολυμπιονικών του πόλο που θα έρθουν στη Αχαϊκή πρωτεύουσα, αλλά και τους αυριανούς πρωταθλητές της πυγμαχίας, θα έχουμε κατά πάσα πιθανότητα και την παρουσία του Υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενακη.

     

    ICECAP

    Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο με τα πρόγραμμα του-μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο- ο Λευτέρης Αυγενάκης θα βρίσκεται στην Πάτρα, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, όπου θα δει από κοντά τους τελικούς στο Final-4 Κυπέλλου.

     

    Φυσικά, δίπλα από το κολυμβητήριο «Αντ. Πεπανός» βρίσκεται και το κλειστό «Κ. Πετρόπουλος» στο οποίο θα γίνονται οι αγώνες πυγμαχίας και θα βρεθεί και εκεί ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τις μονομαχίες των ταλέντων του αθλήματος.

     

    Η πρόσκληση έχει σταλεί στο γραφείο του υφυπουργό ο οποίος σε πρώτο στάδιο έχει απαντήσει θετικά για την επίσκεψη του στη Αχαϊκή πρωτεύουσα, ωστόσο το οριστικό «οκ» θα δοθεί μέσα στο σαββατοκύριακο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αλβανός βαρυποινίτης έβλεπε ζωντανά από τη φυλακή τις επιθέσεις στα θύματά του

    Αμετανόητος παραμένει ο Αλβανός κακοποιός «Μόντι», στο κελί του...

    22χρονος μαχαίρωσε αστυνομικό εκτός υπηρεσίας

    Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε ένας 49χρονος αστυνομικός, ο οποίος...

    Αυτό είναι το Αμπού Ντάμπι: Ξενοδοχεία, εστιατόρια, εμπειρίες και εκπλήξεις – ΦΩΤΟ

    Μια από τις πιο ασφαλείς πόλεις του κόσμου, όσον...

    Άμυνα Πατρών: Στον τελικό ο Καπερώνης, στον ημιτελικό ο Κοκκώνης!

    Εξαιρετική μέχρι στιγμής η παρουσία των αθλητών της Άμυνας...