Το έκανε θρίλερ…. αλλά νίκησε και έμεινε σε τροχιά τετράδας ο Προμηθέας

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League , ο Προμηθέας επικράτησε με 80-76 του Κολοσσού Ρόδου στο «Δημήτριος Τόφαλος». Πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού ήταν ο Τόμασον με 24 π., ενώ για τους φιλοξενούμενους πρώτος σε πόντους ήταν ο Γιάνγκ με 18π. Έτσι ο Προμηθέας τρέχει ένα νέο μικρό σερί 3-0, και μάλιστα έμεινε σε τροχιά τετράδας.

    Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Προμηθέας δεν μπήκε πολύ δυνατά, με τους φιλοξενούμενους όμως να μην μπορούν ούτε αυτοί να το εκμεταλλευτούν και το παιχνίδι πήγε σε χαμηλές πτήσεις. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου βρήκαν ρυθμό και έβγαλαν κάποιες όμορφες φάσεις στο παιχνίδι, όμως η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου ήταν αυτή που χαμογέλασε στο τέλος της πρώτης περιόδου καθώς βρέθηκε μπροστά στο σκορ, έστω και με ισχνό προβάδισμα 11-12. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν μια άλλη συζήτηση όμως, καθώς ο Προμηθέας ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και πήγε το παιχνίδι εκεί που ήθελε. Με τον Κοντίτ να κόβει στην άμυνα και με τον Τόμασον να «ράβει» στην επίθεση, οι «Προμηθείς» έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο με την υπέρ τους διαφορά στο +14 (46-32).

    GYMALL

    Στο τρίτο δεκάλεπτο τα πράγματα άλλαξαν με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν σε μεγάλο βαθμό την απόδοση τους και να κατεβάζουν την διαφορά όλο και περισσότερο. Εν τέλει η Τρίτη περίοδος έκλεισε με τον Προμηθέα να βρίσκεται μπροστά με 60-49, αλλά με τον Κολοσσό Ρόδου να έχει το μομέντουμ. Στο ίδιο έργο θεατές και στην τελευταία περίοδο, με τους παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου να έχουν πιστέψει στην ανατροπή, και να επιστρέφουν από το -17, και να καταφέρνουν να περνάνε μπροστά και για ένα πόντο, 71-72. Κάπου εκεί όμως οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου πάτησαν γερά στα πόδια τους και πήραν το παιχνίδι, που παραλίγο να χάσουν μέσα από τα χέρια τους, με 80-76.

    Τα δεκάλεπτα: 11-12/ 46-32/ 60-49/ 80-76

    Διαιτητές: Γιώργος Πουρσανίδης- Τάσος Μάνος- Γιάννης Μαλαμάς

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μαρία Μπακοδήμου: Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση όταν ήμουν ανήλικη

    Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη ως ανήλικη την οποία...

    Ιωάννα Παλιοσπύρου: Στις στιγμές του μεγάλου πόνου έχω θυμώσει και έχω βρίσει

    Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδωσε μια συνέντευξη το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης...

    Καταγγελία σοκ από το νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου» για κακοποιητική συμπεριφορά αστυνομικών σε γυναίκα – θύμα βιασμού

    Σε μία σοκαριστική καταγγελία σχετικά με την αδιανόητη αντιμετώπιση αστυνομικών ως...

    Η Madalina Ghenea με sexy μαύρα εσώρουχα στα studio της Cinecittà

    Η κουκλάρα Madalina Ghenea με sexy μαύρα εσώρουχα στα...