Βίβιαν Σαμούρη: Στην κοπή της πίτας της ΑΕΠ Ολυμπιάδας

    Ημερομηνία:

    Η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη, παραβρέθηκε σήμερα (Κυριακή 29 Ιανουαρίου), το πρωί, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΑΕΠ Ολυμπιάδας.
    Στο χαιρετισμό της η Αντιδήμαρχος μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου, Κώστα Πελετίδη και της Δημοτικής Αρχής και ευχήθηκε η ίδια σε όλους, υγεία και αγωνιστικότητα στα αθλήματα και στη ζωή.
    Η Βίβιαν Σαμούρη αναφέρθηκε στις επιτυχίες της ιστορικής, όπως υπογράμμισε, Ολυμπιάδας, στο Στίβο, στο Βόλεϊ και στο Μπάσκετ, που έκαναν περήφανη την πόλη μας.
    Κλείνοντας ευχήθηκε στον πρόεδρο, κ. Σπύρο Θεοδωράκη, στα μέλη του Δ.Σ., στους αθλητές, στους προπονητές και σε όλο το δυναμικό της ΑΕΠ Ολυμπιάδας, ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες το 2023.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οκτώ περίεργα πράγματα που μπορεί να σας συμβούν όταν… φτάνετε στην «κορύφωση»

    Για τους περισσότερους από εμάς, ένας oργασμός είναι μια...

    Ανδρέας Τετέι: Το παιδί μεταναστών που μεγάλωσε στην Αλεπότρυπα και ονειρεύεται να γίνει ο Αντετοκούνμπο του ποδοσφαίρου

    Η Κηφισιά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη έκπληξη του πρωταθλήματος πίσω από...

    Γιώργος Λεβεντίδης: Ο μαθητής που έγινε δεκτός στο πανεπιστήμιο του Bath δύο χρόνια πριν τελειώσει το σχολείο

    Εάν το επέλεγε, ο 16χρονος μαθητής Γιώργος Λεβεντίδης θα μπορούσε να ξεκινήσει...