Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Β’ στην Πάτρα – Η Αστυνομία ζήτησε αναβολή για το παιχνίδι

    Ημερομηνία:

    Η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας με αίτημα στην διοργανώτρια αρχή ζήτησε την αναβολή της αναμέτρησης της 13ης αγωνιστικής της Super League 2 ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ολυμπιακό στο Σάββατο (4/2) το οποίο αναμένεται να γίνει και δεκτό.

    Στην πόλη μας το Σάββατο έχει πολλές δραστηριότητες όπως Final Four στο Πόλο που αλλά και το πανελλήνιο νέων ανδρών και γυναικών στην Πυγμαχία όπως και το εφήβων νεανίδων.

    Την ίδια ημέρα αγωνίζεται για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και το Πάτραι με τον Ιάλυσο οπότε καταλαβαίνεται η αστυνομία δεν μπορεί να καλύψει όλες αυτές τις δράσεις με αποτέλεσμα να ζητήσει την αναβολή της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ολυμπιακό.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Απάντηση Γιάννη Ρούπα στα δημοσιεύματα της Αγωνιστικής Συνεργασίας

    Σε απάντηση στα δημοσιεύματα της Αγωνιστικής Συνεργασίας, δηλώνουμε ρητά...

    Πάτρα: Η Αθανασία (Σία) Μπακαλάρου με τον Αντώνη Κουνάβη.

    Η Σία Μπακαλάρου συμπαρατάσσεται με τον Αντώνη Κουνάβη στις...

    Πάτρα: “Στο σφυρί” φιλέτο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%86%cf%85%cf%81%ce%af-%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%ad%cf%84%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b9-%ce%bd-%ce%b1%ce%b3%ce%af%ce%bf%cf%85-%ce%bd%ce%b9/