Στο νοσοκομείο ισοβίτης των φυλακών Δομοκού – Τον ξυλοκόπησαν συγκρατούμενοί του

    Ημερομηνία:

    Στο Νοσοκομείο Λαμίας μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (30/1) 47χρονος κρατούμενος των Φυλακών Δομοκού από το Ιράκ μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από συγκρατούμενους του στη Β1 πτέρυγα.

    Σύμφωνα με το lamiareport.gr προηγήθηκε άγρια συμπλοκή μεταξύ Αλβανών και κρατουμένων του Ασιατικού μπλοκ, στα οποία είχε ανάμειξη και ένας Έλληνας 38 ετών.

    Συνολικά για τον ξυλοδαρμό σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος έξι ατόμων, εκ των οποίων οι τέσσερις Αλβανοί και ένας ακόμη Ρουμάνος.

    Φλίγκος

    Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι της συμπλοκής, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και περί όπλων, καθώς από το «πεδίο μάχης» κατασχέθηκε μία μεταλλική ράβδος.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η συμπλοκή έγινε για τον έλεγχο της πτέρυγας. Ο 47χρονος διακομίστηκε με χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου και νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Πρόκειται για ισοβίτη, που έχει καταδικαστεί για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

     

    GLEARNET
    Την υπόθεση έχει αναλάβει το ΑΤ Δομοκού, ενώ ενημερώθηκε και ο αρμόδιος Εισαγγελικός Λειτουργός.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Παρουσιάστηκε το σύστημα της δωρεάν χρήσης των δημοτικών ηλεκτρικών ποδηλάτων

    Παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί, στην διασταύρωση της Κορίνθου με...

    Αχαΐα: Πωλούνται σπίτια κάτω του κόστους λόγω Ρομά – Αντιδράσεις κατοίκων και μέτρα από την Πολιτεία

    Κλιμακούμενη ανησυχία επικρατεί σε περιοχές της Δυτικής Αχαΐας, όπου καταγράφεται έντονη...

    Στα χακί ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος junior

    Φανταράκι είναι εδώ και τέσσερις μήνες ο εγγονός του αείμνηστου Ευάγγελου Γιαννόπουλου, ο Βαγγέλης...

    Παναγιώτης Στάθης: Αυτή είναι η κούκλα κόρη του

    Ξεκινάει μια πολύ ωραία και δημιουργική σεζόν για τον Παναγιώτη...