Δωρεάν rapid tests για την Αχαΐα την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου

    Ημερομηνία:

    Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

    Για αύριο Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:00 ως τις 20:00), στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ»,  του Κέντρου Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30),  στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών (κατά τις ώρες 08:00 με 20:00), στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών  (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Πελοποννησιακό Στάδιο, επί της Γ. Ρίτσου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Κοινοτικό Γραφείο Αγίου Βασιλείου Πατρών (κατά τις ώρες 09:00 με 14:00), στην αίθουσα «ΜΕΛΙΝΑ ΜΡΚΟΥΡΗ», του Δήμου Δυτικής Αχαΐας (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30) και στον προαύλιο χώρο του Γ.Ν. Πατρών «Αγ. Ανδρέας» (κατά τις ώρες 07:30 με 14:30)  για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καλλίγραμμο μοντέλο σε καυτό βίντεο

    Γοητευτική και καλλίγραμμη, ξέρει καλά πώς να τραβά τα...

    Απίστευτος on air καυγάς ανάμεσα στη Σ. Μουτίδου και τον Α. Μπέο: «Είστε η πρώτη ξεφτίλα»

    Σε έντονο διάλογο κατέληξε το βράδυ της Δευτέρας (15/12)...

    Γιώργος Αγγελόπουλος: Η μετακόμιση με την οικογένειά του στη Σκιάθο και το επαγγελματικό του βήμα στο νησί

    Στη Σκιάθο περνάει ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η οικογένειά του τις...

    Τραγικός θάνατος για 32χρονη γιατρό στη Φλόριντα: Βρέθηκε γυμνή σε καταψύκτη πολυκαταστήματος

    Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης μια 32χρονης γιατρού στη Φλόριντα,...