Στην Ουγκάντα 68χρονος με 102 παιδιά – Ούτε καν τα θυμάται

    Ημερομηνία:

    Ο Μούσα Χασάγια Κασέρα έχει τόσο πολλά παιδιά που δεν μπορεί να θυμηθεί τα ονόματα των περισσότερων.

    Ο χωρικός από την Ουγκάντα αγωνίζεται για να φροντίσει την πολυμελή οικογένειά του, η οποία όπως λέει περιλαμβάνει 12 συζύγους, 102 παιδιά και 578 εγγόνια και πλέον αισθάνεται ότι ”φτάνει πια”.

    “Στην αρχή ήταν ένα αστείο…αλλά τώρα αυτό έχει τα προβλήματά του”, λέει στο AFP ο 68χρονος από το χωριό του, το Μπουγκίσα της Μπουταλέτζα, μιας απομακρυσμένης επαρχιακής περιοχής της Ουγκάντα.

    “Με την υγεία μου να φθίνει και μόλις 8 στρέμματα γης για μια τόσο τεράστια οικογένεια, δύο από τις συζύγους μου έφυγαν γιατί δεν μπορούσα να τους προσφέρω τα βασικά όπως τροφή, εκπαίδευση, ρουχισμό”, λέει.

    Φλίγκος

    Ο Χασάγια, ο οποίος είναι αυτή την περίοδο άνεργος αλλά έχει γίνει κάτι σαν τουριστικό αξιοθέατο στο χωριό του, είπε ότι οι σύζυγοί του λαμβάνουν τώρα μέτρα αντισύλληψης ώστε να σταματήσει η περαιτέρω επέκταση της οικογένειας.

    “Οι σύζυγοί μου παίρνουν αντισυλληπτικά χάπια, αλλά εγώ δεν παίρνω μέτρα. Δεν περιμένω να αποκτήσω περισσότερα παιδιά γιατί έχω διδαχτεί από την ανεύθυνη συμπεριφορά μου να κάνω τόσα πολλά παιδιά τα οποία δεν μπορώ να φροντίσω”, εξηγεί.

    Η οικογένειά του ζει σε ένα σπίτι υπό κατάρρευση με σκουριασμένη τσίγκινη οροφή ή σε γειτονικές αχυρένιες καλύβες.

    Την πρώτη σύζυγό του την παντρεύτηκε το 1972 σε μια παραδοσιακή τελετή όταν ήταν και οι δύο περίπου 17 ετών και ένα χρόνο αργότερα απέκτησε το πρώτο του παιδί, την Σάντρα Ναμπγουίρε.

    “Επειδή στην οικογένειά μας ήμαστε μόνο δύο αδέλφια, ο αδελφός, οι συγγενείς και οι φίλοι μου με συμβούλευσαν να παντρευτώ πολλές γυναίκες για να αποκτήσω πολλά παιδιά και να επεκτείνω το όνομα της οικογένειας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνελήφθη άνδρας στον Ερύμανθο για κλοπή

    Ο κατηγορούμενος αφαίρεσε από μηχανήματα έργων και φορτηγό -500-...

    Συνάντηση εμποροεπαγγελματικού και επιχειρηματικού Συλλόγου με αντιδήμαρχο Βασίλη Χριστόπουλο

    Την Τετάρτη 11 Ιουνίου το απόγευμα, μετά από πρόσκληση...

    Αγρίνιο: Έκλεβαν με ανταλλαγή χαρτονομισμάτων – Εξιχνιάστηκαν οκτώ υποθέσεις

    Εξιχνιάστηκαν οκτώ υποθέσεις κλοπών με τη μέθοδο ανταλλαγής χαρτονομισμάτων. Ταυτοποιήθηκαν...

    Ο μάνατζερ Ανδρέας Κυριακόπουλος είναι ο άντρας που ανασύρθηκε νεκρός από το Μετρό στο Σύνταγμα – Το αντίο συνεργατών του

    Θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου του γνωστού μάνατζερ στον σταθμό του Μετρό στο...