ΠΑΤΡΑ: Απίστευτη περιπέτεια για γνωστό Πατρινό! Τον πήγαιναν για “νυστέρι”… ενώ δεν είχε τίποτα! ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ… “ΚΛΑΙΤΕ”

    Ημερομηνία:

    Της Σοφίας Καυκοπούλου (ΓΝΩΜΗ)

    Την περιπέτεια της υγείας του γνωστοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο γνωστός επιχειρηματίας εστίασης Κωνσταντίνος Φλωράτος, θορυβώντας τους εκατοντάδες φίλους του. Βρέθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα, μετά από κάποιους πόνους που αισθάνθηκε και αφού έμεινε μέχρι τα ξημερώματα στο νοσοκομείο, οι εξετάσεις του βρέθηκαν καλές και τελικά έφυγε.

    Ωστόσο την άλλη μέρα, ο πόνος που αισθανόταν στα νεφρά συνεχίστηκε, με αποτέλεσμα να επισκεφθεί το νοσοκομείο του Ρίου. Εκεί έμεινε αρκετή ώρα στα επείγοντα, με αφόρητους πόνους και περίμενε να εξεταστεί. Με τον ορό στο χέρι, και αφού έκανε ακτινογραφία, τον έστειλαν πίσω, όμως για κακή του τύχη …χάθηκε! Αφού περιπλανήθηκε εντός αλλά και εκτός νοσοκομείου, κατάφερε να βρει τα αρχικά του ίχνη και έφτασε στο σημείο που του υπέδειξαν.

    Επιστρέφοντας ήπιε το νερό που χρειαζόταν για να κάνει υπέρηχο και περίμενε. Τελικά ενημερώθηκε ότι θα κάνει εισαγωγή και θα μεταφερθεί στην χειρουργική κλινική. Η περιπέτειά του ωστόσο δεν τελειώνει εδώ. Ζητώντας ουρομπόξ βλέπει τυχαία άλλο όνομα επάνω στην ετικέτα. Εμφανώς απορημένος ο κ. Φλωράτος, ρωτά τί συμβαίνει, για να μάθει ότι σε δύο ημέρες έχει προγραμματιστεί το χειρουργείο του!

    Εν τέλει, μέσα από αυτήν την παρεξήγηση, γλίτωσε τα χειρότερα, αφού θα έμπαινε στο χειρουργείο δι’ ασήμαντον αφορμή! Εμείς να του ευχηθούμε περαστικά και χωρίς άλλες περιπέτειες!

    GLEARNET

    ΒΙΝΤΕΟ: Ο ίδιος αντιμετώπισε με το γνωστό του χιούμορ την κατάσταση:

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί οι γυναίκες προτιμούν το λεσβιακό πορνό

    Είναι σύνηθες για straight γυναίκες να παρακολουθούν λεσβιακό πορνό; Σύμφωνα...

    Η Κάιλι Τζένερ πόζαρε με μαύρα εσώρουχα – Δείτε τα σέξι στιγμιότυπα

    Με μαύρα εσώρουχα πόζαρε η Κάιλι Τζένερ, δημοσιεύοντας μερικά στιγμιότυπα στα...

    Αίγιο: Με Κώστα Σκρέκα η εκδήλωση της ΝΔ για τα 51 χρόνια από την ίδρυση της

    Με αφορμή τη συμπλήρωση 51 ετών από την ίδρυση...