Τα χιόνια έφτασαν στην Πιτίτσα – Στους 4 βαθμούς η θερμοκρασία στην Πάτρα – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Η “Μπάρμπαρα”, το κύμα της κακοκαιρίας που πλήττει όλη την χώρα σχεδόν δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστη την Αχαΐα.

    Κι όχι μόνο την ορεινή Αχαΐα, αλλά και τον ορεινό όγκο έξω από την Πάτρα αφού τα χιόνια  έφτασαν όπως μπορεί να δει κανείς στις φωτογραφίες στην Πιτίτσα, στους πρόποδες του Παναχαϊκού.

    Όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής μπορεί να άργησαν τον φετινό χειμώνα τα χιόνια να κάνουν την εμφάνιση τους, όμως, σημασία έχει ότι την έκαναν. Τα χιόνια άλλωστε όπως μπορεί να δει κανείς κοιτάζοντας το Παναχαϊκό έχουν έρθει αρκετά χαμηλά.

    ICECAP

    Όσο χαμηλά είναι και η θερμοκρασία στην Πάτρα, με το θερμόμετρο από τη στιγμή που έπεσε ο ήλιος να είναι κάτω από τους 5 βαθμούς και το κρύο να είναι αρκετά τσουχτερό.

     

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Ερντογάν, ο Νετανιάχου και τα μυστικά του Μπακού

    Τον περασμένο μήνα, το Αζερμπαϊτζάν εξασφάλισε μια άδεια αναζήτησης...

    Τοπίο στην ομίχλη η Κεντροαριστερά

    Το Πάσχα βρίσκει τον προοδευτικό χώρο σε αχαρτογράφητα νερά....

    Αφγανιστάν: Επιχείρηση «βγάλτε τους Ταλιμπάν από τον πάγο»

    Με φόντο τη χαοτική αποχώρηση των Αμερικανών και νατοϊκών...

    Ανήλικοι και εθισμός στο Διαδίκτυο: ώρα μηδέν

    Είναι γνωστό σε όλους μας πλέον: τα σόσιαλ μίντια...