ΜΩΜΟΣ Ο ΠΑΤΡΕΥΣ: Αφιέρωμα στην Κατερίνα Λειβαδά του “Ρεφενέ”

    Ημερομηνία:

    Στο πλαίσιο του 15ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων «Μώμος ο Πατρεύς» που φέτος θα πραγματοποιηθεί ζωντανά στις 10 και 11 Φεβρουαρίου 2023 στο κινηματοθέατρο «Πάνθεον» στη Δημ. Γούναρη, δικαιωματικά το τιμητικό αφιέρωμα που θ’ ανοίξει το Φεστιβάλ την πρώτη βραδιά του, ανήκει στην εκλιπούσα Κατερίνα Λειβαδά, «ψυχή» του Ρεφενέ, στέλεχος του Μώμου και εξαιρετικά αγαπητό πρόσωπο της καρναβαλικής κοινότητας και της πατραϊκής κοινωνίας, που «έφυγε» πρόωρα από κοντά μας τον περασμένο Νοέμβριο για τη γειτονιά των αγγέλων στα 52 της μόλις χρόνια.

    Φλίγκος

    Έτσι την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, πρώτη βραδιά του Φεστιβάλ (Ζωντανού «Μώμου») και ώρα 21.30 στο κινηματοθέατρο Πάνθεον θα παιχτεί η κωμωδία «Ντεζα βου!…» (διασκευή της «Μέρας της Μαρμότας» του David Rubin) από το Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας «Ρεφενέ», στις πρόβες της οποίας είχε συμμετάσχει μέχρι τελευταίας στιγμής η ταλαντούχα Κατερίνα Λειβαδά.

    ICECAP

    Το 15ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων «Μώμος ο Πατρεύς» συνδιοργανώνουν η ΚΕΔΗΠ-Κοινωφελής Επιχείρηση Καρναβάλι Πάτρας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας «Ρεφενέ», τελεί υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων και είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2023.

    Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πως θα διεξαχθεί και ο διαδικτυακός «Μώμος».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ: Η ΠΑΣΠ λέει… πώς είναι πρώτη δύναμη

    Κατά τις φοιτητικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Πατρών πρώτη δύναμη...

    Κρατικά φέσια 3,6 δισ. ευρώ πιέζουν τη ρευστότητα στην αγορά

    Σε ασφυξία οδηγείται η αγορά από την αδυναμία του κράτους να ανταποκριθεί στις...

    Πατρών – Πύργου: Δείτε drone πλάνα από τα έργα της Νέας Εθνικής Οδού (video)

    Νέα Εθνική Οδός Πατρών - Πύργου. Ένα έργο που προχωρά...