ΠΑΤΡΑ: Σήμερα τα εγκαίνια στην έκθεση στολών στην Αγορά Αργύρη

    Ημερομηνία:

    Τρεις εβδομάδες μας χωρίζουν από την ολοκλήρωση της καρναβαλικής περιόδου και την κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού 2023, της μεγάλης γιορτής της Πάτρας και από σήμερα το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δει τις φετινές στολές των πληρωμάτων, με τις οποίες θα συμμετάσχουν στις μεγάλες παρελάσεις του τελευταίου Σαββατοκύριακου παίρνοντας μια ικανή δόση όσων συναρπαστικών θα δούμε σε αυτές.

    Σε μια καρναβαλικά φωταγωγημένη Πάτρα, αφού λίγο πριν θα έχει ανάψει ο καρναβαλικός διάκοσμος της πρωτεύουσας του κεφιού, οι δρόμοι οδηγούν σήμερα Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και ώρα 8.30μμ στον πολυχώρο του Δήμου Πατρέων «Αγορά Αργύρη» όπου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης των στολών των πληρωμάτων του Πατρινού Καρναβαλιού 2023.

    H έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου. Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 9:00-14:00 και 17:00-21:00.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Την Παρασκευή η προβολή της κινηματογραφικής ταινίας «ΘΥΣΙΑ»

    Η Μεσσηνιακή Αμφικτυονία, ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών και ο Παμμεσσηνιακός...

    Ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών το Σάββατο στην Πάτρα

    Η Οικολογική Κίνηση Πάτρας σε συνεργασία με την Κοινωνική...

    Πυρόπληκτοι 2025: Μέσω myAADE οι δηλώσεις απαλλαγής ΕΝΦΙΑ, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, ποιες περιοχές της Δυτικής Ελλάδος αφορά

    Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ανακοίνωσε ότι οι δηλώσεις...

    Eurovision 2026: Τρεις τραγουδίστριες στον Εθνικό τελικό

    Στις 2 Νοεμβρίου λήγει η προθεσμία, που έχει ορίσει...