ΠΑΤΡΑ: Σήμερα η κηδεία της μικρής Ειρήνης που “έφυγε” στο Ρίο

    Ημερομηνία:

    Σήμερα Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023 στις 12.30 το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία του μόλις 6 μηνών κοριτσιού στον Παλαιό Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών.

    Πρόκειται για τη μικρούλα που αεροβαπτίστηκε με το όνομα Ειρήνη-Χρυσοβαλάντω Ρουντζομάνη, η οποία έφυγε από τη ζωή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο όπου νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων με βαριά λοίμωξη εξ αιτίας πνευμονιόκοκκου, και μετά από έξι ημέρες υπεράνθρωπων προσπαθειών των γιατρών.

    Οι γονείς της μικρής πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού και τελικά, μεταφέρθηκε το ήπαρ του κοριτσιού στην Βουδαπέστη, πρωτεύουσα της Ουγγαρίας μέσω του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος».

    Μετά την εξόδιο ακολουθία θα ακολουθήσει η ταφή της μικρούλας στο Β΄ Δημοτικό κοιμητήριο Αγίου Μηνά Λεύκας Πατρών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καιρός: Έρχονται τα τελευταία 40άρια του Αυγούστου – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

    Ένα κύμα ζέστης που θα φτάσει το θερμόμετρο λίγο πάνω από...

    ΠΕΡΙΕΡΓΑ “ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ” ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ: Εδρασαν σε δύο super market της ίδιας αλυσίδας! Επί τόπου η ΕΛ.ΑΣ.

    Διπλό χτύπημα τα ξημερώματα στην ίδια αλυσίδα super market...

    Ο Γουίλεμ Νταφόε «ντύνεται» Ωνάσης, χορεύει γυμνός ζεϊμπέκικο και μας προσκαλεί σε ένα κινηματογραφικό «Πάρτι Γενεθλίων»

    Εντυπωσιακά σκηνικά που παραπέμπουν στην Ελλάδα του ’70, εξαιρετικές...