Ουκρανία: Νέους διοικητές στο μέτωπο του πολέμου έβαλε ο Ζελένσκι

    Ημερομηνία:

    Ο Ζελένσκι, ανακοίνωσε νέους διορισμούς διοικητών στα μέτωπα του πολέμου στην Ουκρανία, ειδικά στα σύνορα και στις περιοχές των πρώτων γραμμών, κάνοντας λόγο για «ηγέτες με στρατιωτική εμπειρία», που μπορούν «να αμυνθούν πιο αποτελεσματικά έναντι των τρεχουσών απειλών».

    Λόγω της κλιμάκωσης των ρωσικών επιθέσεων, ο στρατός της Ουκρανίας έχει αναγκαστεί να ενισχύσει τα μέτωπα με μέρος τουλάχιστον των δυνάμεων που προόριζε για αντεπιθέσεις το προσεχές διάστημα.

    Ανακοίνωσε επίσης πως σχηματίζονται νέες μονάδες της Εθνοφυλακής, της αστυνομίας και της συνοριοφυλακής.

    Ο Ζελένσκι ενημέρωσε πως οι σφοδρές μάχες στην Μπαχμούτ συνεχίζονται, με τη Ρωσία να προσπαθεί να καταλάβει την πόλη και τις Ουκρανικές δυνάμεις να αντιστέκονται.

    Στο καθημερινό μήνυμά του, ο Ζελένσκι ανέφερε πως οι δυνάμεις της Ουκρανίας συνεχίζουν να απωθούν τις αλλεπάλληλες εφόδους της Ρωσίας.

    Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε κάθε στρατιώτη που επιδεικνύει αποφασιστικότητα στην αντίσταση.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: “Μαχαιρώματα” στον Εμπορικό Σύλλογο

    Την αρχή έκανε  μεσοβδόμαδα η πρώην πρόεδρος του Συλλόγου,...

    Αποκλειστικό! Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νίκος Συρίγος με μαγιό σε παραλία της Μυκόνου – Φωτογραφίες

    Τον απόλυτα έρωτα ζουν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος και πλέον...

    MAD VMA 2025: Η εμφάνιση της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της

    Στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου – Tae Kwon Do...

    Νέα στρατηγική της G7 για τα κρίσιμα ορυκτά απαντώντας στους περιορισμούς της Κίνας

    Η Ομάδα των Επτά (G7) προσπαθεί να ενισχύσει τις...