Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Στο Βερολίνο για την έκθεση FRUIT LOGISTICA τα προϊόντα της Ολυμπιακής Γης

    Ημερομηνία:

    Στην έκθεση FRUIT LOGISTICA που ξεκινάει αύριο Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, στο Βερολίνο συμμετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη ΠΔΕ σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.

    Το περίπτερο της Δυτικής Ελλάδας φιλοξενεί έξι επιχειρήσεις που θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν φρέσκα φρούτα & λαχανικά της Ολυμπιακής Γης στην γερμανική αγορά και όχι μόνο. Συγκεκριμένα στην FRUIT LOGISTICAσυμμετέχουν περισσότεροι από 1990 εκθέτες από 87 χώρες και αναμένεται να την επισκεφθούν περισσότεροι 40.000 επισκέπτες.

    Προκειμένου να προετοιμαστούν οι συμμετέχοντες για τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της αγοράς που απευθύνονται συμμετείχαν σε ένα προπαρασκευαστικό webinarστο οποίο έδωσαν κατευθύνσεις ειδικοί με γνώσεις για τη γερμανική αγορά, τη λειτουργία των μεγάλων εκθέσεων και του μάρκετινγκ.

    Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Οκτώβριο τα προϊόντα της Ολυμπιακής Γης ταξίδεψαν στο Παρίσι και συγκεκριμένα στη Διεθνή Έκθεση SIAL, όπου έλαβαν μέρος έντεκα επιχειρήσεις της Δυτικής Ελλάδας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    3.000-5.000 Ελληνίδες, Ελληνες και ζευγάρια στο Only Fans – ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΟΥΝ – ΦΩΤΟ

    Λένε πως για κάθε λογαριασμό του OnlyFans που βγάζει εκατομμύρια -ή...

    Σε… πάρκινγκ έχουν μετατραπεί πεζόδρομοι στην Πάτρα (φωτο)

    Ολοένα κι αυξάνεται το φαινόμενο του να παρκάρουν συμπολίτες...

    Θλιβερή πρωτιά της Ελλάδας στην κατάχρηση αντιβιοτικών- Οι αιτίες που οδηγούν στην κατανάλωσή τους

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b8%ce%bb%ce%b9%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%ae-%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ac-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%87/

    Το ζώδιο που φοβάται τις αλλαγές – Στρεσάρεται και τρομάζει

    Σας αρέσουν οι αλλαγές ή μήπως σας στρεσάρουν; Αν...