ΠΑΤΡΑ: Σύσκεψη στην Περιφέρεια… για τις καρναβαλικές ψησταριές

    Ημερομηνία:

    Κρίσιμη θα είναι η σύσκεψη που θα γίνει την Πέμπτη από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, παρουσία και όλων των εμπλεκόμενων φορέων για τα μέτρα που θα παρθούν για την καρναβαλική περίοδο.

    Πρόκειται για μια συζήτηση που θα αφορά το θέμα των ελέγχων για την πάταξη του φαινομένου των πλανόδιων πωλητών, της υπαίθριας εστίασης και της τήρησης των νόμων κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

    Ο ΣΚΕΑΝΑ στην προηγούμενη σύσκεψη που έγινε στο δημαρχείο ήταν αυτός που έθεσε επί τάπητος την πάταξη του ζητήματος της υπαίθριας εστίασης και την πλήρη τήρηση των νόμων που έχουν οριστεί για το τι είναι νόμιμο και τι είναι παράνομο.

    Ωστόσο, υπήρξαν κάποιες ενστάσεις πάνω στο όλο θέμα, όχι τόσο για το τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού, όσο κυρίως για την ημέρα της Τσικνοπέμπτης, μια ημέρα που κατά παράδοση πολλά καταστήματα εστίασης (και όχι μόνο ψητοπωλεία) βγάζουν ψησταριές και ψήνουν σουβλάκια για την τήρηση του εθίμου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Από τη Συγκάλυψη στον Αφανισμό – Νέο Σκάνδαλο, Νέα Ήττα για την Κυβέρνηση – Του Δημήτρη Παλούμπη

    Του Δημήτρη Παλούμπη Η πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να...

    «Ψήθηκε» η Ισπανία: Καθαρίστρια πέθανε από ακραία ζέστη – Έφτασε τους 46 βαθμούς η θερμοκρασία

    Η πόλη Ελ Γρανάδ στην Ισπανία κατέγραψε το Σάββατο...

    ΠΑΤΡΑ: Τούμπαρε αυτοκίνητο στην Εθνική! Πανικός στο σημείο – ΦΩΤΟ

    Τροχαίο ατύχημα σήμερα το πρωί στην Ολυμπία Οδό λίγο...

    Ο Γιάννης Αντετονκούμπο βιντεοσκοπείται από τον Πατρινό Κωνσταντίνο Λιόπετα – Δείτε το backstage

    O Πατρινός κινηματογραφιστής Κωνσταντίνος Λιόπετας διακρίνεται για την ξεχωριστή του ματιά...