Πέτρος Φιλιππίδης: Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον γιο του – «Παρακάλεσαν να τον πάρουν για γκαρσόνι»

    Ημερομηνία:

    Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για τον Πέτρο Φιλιππίδη, καθώς στις 14:00 θα ακούσει την τελική απόφαση δικαστών και ενόρκων για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

    Με αφορμή τη δίκη, ο Γιώργος Λιάγκας συζήτησε με τους συνεργάτες του στο «Πρωινό» για τις σχετικές εξελίξεις, ενώ θέλησε να κάνει και μία παρέμβαση, αναφορικά με τον γιο του κατηγορουμένου, Δημήτρη Φιλιππίδη.

    Ο δημοσιογράφος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του, σχετικά με τη συμπεριφορά ανθρώπων του κλάδου της υποκριτικής απέναντι στον Δημήτρη Φιλιππίδη, που του «έκλεισαν» όλες τις πόρτες.

    Ο ίδιος προχώρησε και μία αποκάλυψη για τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου.

    Αναλυτικά, είπε: «Στην Ελλάδα είμαστε ακραίοι άνθρωποι. Και δεν καταστρέφουμε καμιά φορά αθώους, άντε να καταστρέψουμε τον ένοχο. Δεν είναι σωφρονισμός η φυλακή, μην τρελαθούμε. Το παιδί του, η οικογένειά του τι φταίει; Από πότε υπάρχει η έννοια της συνευθύνης; Εδώ δεν καταλαβαίνω γιατί το παιδί του Φιλιππίδη, που από ό,τι μαθαίνω είναι και καλός ηθοποιός, αποκλείστηκε από όλες τις παραστάσεις».

    Δείτε το βίντεο 

    Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον γιο του Φιλιππίδη: «Παρακάλεσαν να τον πάρουν για γκαρσόνι»

    Ακόμη, πρόσθεσε: «Αν αποδειχθεί ότι ο Φιλιππίδης είναι αθώος, ακόμα χειρότερα. Αν είναι ένοχος, τι φταίει ο γιος του; Έφτασε -και το αποκαλύπτω σήμερα- πολύ γνωστός άνθρωπος του θεάτρου να παρακαλέσει ένα δίδυμο ιδιοκτητών ενός από τα πιο γνωστά μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας και τον πήραν γκαρσόνι. Στην αρχή δούλευε ως ηθοποιός, μετά τον κόψανε».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Διαψεύδει η Μαρία Καρυστιανού τα περί ίδρυσης νέου κόμματος

    «Μία χώρα που δεν έχει δικαιοσύνη, δεν έχει δημοκρατία»,...

    Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτοψία κλιμακίου της Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού στο διαμέρισμα

    Στο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη βρίσκεται κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΑΕ)...

    Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα: Ερωτευμένοι στο Φισκάρδο – ΒΙΝΤΕΟ

    Πριν από περίπου 15 ημέρες, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα παντρεύτηκαν...

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ: «Σκάσε, σε πληρώνουμε»: Η αλαζονεία και η αυταρχική νοοτροπία της Ν.Δ. απέναντι στα ΜΜΕ

    Του Γιώργου Καρβουνιάρη δημοσιογράφου, υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας, τ. μέλους Ν.Ε....