Politico – Εύα Καϊλή: Την ανέλαβε ο δικηγόρος του Σαλάχ Αμπντεσλάμ που αιμοτοκύλισε το Παρίσι

    Ημερομηνία:

    Ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ φιλοξενεί το περιοδικό Politico για την Εύα Καϊλή. Ο δικηγόρος του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, του τζιχαντιστή ο οποίος έπνιξε στο αίμα το Παρίσι το 2015, ο Σβεν Μαρί ανέλαβε την υπεράσπισή της. 

    Ο Σβεν Μαρί διάσημος δικηγόρος στο Βέλγιο, δήλωσε στο Politico ότι θα αναλάβει την υπόθεση από τον Αντρέ Ριζόπουλο ο οποίος εκπροσωπούσε μέχρι σήμερα την κα Καϊλή.

    Και ο κ. Ριζόπουλος επιβεβαίωσε στο Politico ότι δεν είναι πλέον επικεφαλής της υπεράσπισης της κας Καϊλή αλλά αρνήθηκε να εξηγήσει το γιατί.

    Ο Μαρί έχει εκπροσωπήσει πολλούς διάσημους πελάτες αλλά έγινε περισσότερο γνωστός όταν ανέλαβε την υπεράσπιση του πλέον μισητού ανθρώπου στην Ευρώπη και κυρίως στη Γαλλία και το Βέλγιο, του Σαλάχ Αμπντεσλάμ.

    Ο Αμντεσλάμ είναι ο μόνος επιζών από την ομάδα που έσπειρε τον θάνατο το Νοέμβριο του 2015 στο Παρίσι με τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε διάφορα σημεία της πόλης και ο οποίος κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε ισόβια χωρίς αναστολή.

    Ακόμα και πριν από αυτό τον αποκαλούσαν δικηγόρο του διαβόλου γιατί είχε αναλάβει πελάτες όπως ο Φουάντ Μπελκασέμ ο οποίος στρατολογούσε νεαρούς για τον ISIS.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΒΡΑΧΝΕΙΚΑ: Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για το αντλιοστάσιο – φωτο

    Μέχρι και αστυνομία κάλεσαν κάτοικοι της παραλιακής οδού των...

    Σοκ στην Εύβοια: Έδειρε άγρια τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους και εξαφανίσθηκε

    Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (1/2) στη Νέα...

    Στον αφρό οι Belh@rra, στον βυθό οι «Μπλε Φάλαινες» – Τα ισραηλινά υποβρύχια που θέλει η Αθήνα

    Η Αθήνα, μετά την απόκτηση των γαλλικών φρεγατών Belh@rra, εξετάζει...

    Ιονία Οδός: Ρήγμα 200 μέτρων από τη μεγάλη κατολίσθηση

    Κατολίσθηση στην Ιόνια Οδό έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία,...