ΠΑΤΡΑ: Σε εγρήγορση η ΕΛ.ΑΣ. για το Καρναβάλι

    Ημερομηνία:

    Δέκα μέρες και κάτι απέμειναν για την κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού, που επιστρέφει και επίσημα μετά από τρία χρόνια.

    Η πανδημία “φρέναρε” τις επίσημες εκδηλώσεις του θεσμού, με τα δεδομένα πια να έχουν αλλάξει και πλέον όλοι αναμένουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών το τελευταίο τριήμερο. Διαμερίσματα και ξενοδοχεία δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα, παρά τις υψηλές τιμές με τις οποίες θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους και η πατραϊκή οικονομία προσδοκά σε μια γερή ανάσα.

    ICECAP

    Οι αστυνομικές αρχές της Αχαΐας έχουν κάνει ήδη τις πρώτες συσκέψεις τους, αναφορικά με τα μέτρα του τελευταίου καρναβαλικού τριημέρου, όπου φέτος μετά από τρία χρόνια αναμένονται χιλιάδες επισκέπτες. Ένας ακόμη πρόσθετος «πονοκέφαλος» είναι ότι το Σάββατο, οπότε γίνεται η νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση, διεξάγεται στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» το ποδοσφαιρικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αχαΐα: Αυτός ειναι ο Δράστης του Διπλού Φονικού στο Αίγιο

    O 23χρονος Βαγγέλης Λαλιώτης, είναι ο δράστης του διπλού...

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Περί δασμών και παραγωγικού μοντέλου

    Του Γεώργιου Παππά, Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή και Προέδρου του...

    3 ζώδια με το υψηλότερο IQ που ξεχωρίζουν για τη νοημοσύνη τους

    Κάποιοι πιστεύουν ότι τα άτομα με υψηλό IQ είναι πιο αποτελεσματικά,...

    Δημήτρης Γκοτσόπουλος για Άγιο Έρωτα: «Οι εξελίξεις θα σας προκαλέσουν έκπληξη»

    Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real και τη Νίκη...