ΠΑΤΡΑ – ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ: Δείτε πόσα σουβλάκια έχουν παραγγελθεί για αύριο

    Ημερομηνία:

    Ένα “σύννεφο” τσίκνας αναμένεται να σκεπάσει αυτή την πόλη, την Τσικνοπέμπτη. Ένα “σύννεφο” που θα δώσει μια άλλη ατμόσφαιρα στην αγορά και στο κλίμα της Πάτρας.

    Φλίγκος

    Η Πάτρα πρόκειται να γιορτάσει την Τσικνοπέμπτη, όχι μόνο παραδοσιακά, αλλά και πιο έντονα από κάθε άλλη φορά, κρίνοντας και μόνο από τις παραγγελίες σε σουβλάκια που έχουν γίνει από τα καταστήματα εστίασης, από τις ψησταριές, από τους ιδιώτες και γενικότερα από όσους πρόκειται να το τσικνίσουν.

    Σύμφωνα με πληροφορίες οι πέντε από τους μεγαλύτερους προμηθευτές κρεάτων της Πάτρας, έχουν δεχθεί παραγγελίες σε σουβλάκια που ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο σε αριθμό.

    Μόνο για την Τσικνοπέμπτη και μιλάμε μόνο για σουβλάκια, χωρίς να περιλαμβάνουμε σε αυτόν τον αριθμό όλες τις υπόλοιπες μορφές κρεάτων που θα κάνουν «παρέλαση» στις ψησταριές που θα στηθούν σε πλατείες, σε πεζόδρομους και σε κοινόχρηστους χώρους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στεφανία Γονίδη: «Δεν βρισκόμαστε και τόσο πολύ με τον πατέρα μου, θα ήθελα να τον βλέπω λίγο πιο συχνά»

    Η Στεφανία Γονίδη μίλησε στο Happy Day και στην Χριστιάνα Κοχλατζή. Η κόρη...

    Εξιχνιάστηκαν έξι υποθέσεις κλοπών στην Ηλεία

    Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος...

    Συλλυπητήρια του Δήμου για τον θάνατο του Ηλία Ηλιόπουλου

    Ο Πρόεδρος Θόδωρος Τουλγαρίδης, η Αντιπρόεδρος Νάνσυ Αγγελακοπούλου, τα...

    Συλλυπητήρια Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων για την απώλεια του Δημήτριου Θεοτοκάτου

    Ο Πρόεδρος Θόδωρος Τουλγαρίδης, η Αντιπρόεδρος Νάνσυ Αγγελακοπούλου, τα...