Ο Τζίμι Κάρτερ σταματά τις θεραπείες – Πως θα περάσει τις τελευταίες ημέρες της ζωής του

Ημερομηνία:

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ αποφάσισε «να περάσει τον χρόνο που του απομένει στο σπίτι του με την οικογένειά του» και θα δέχεται μόνο ανακουφιστική φροντίδα, αντί για πρόσθετες ιατρικές θεραπείες, ανακοίνωσε απόψε το Κέντρο Κάρτερ.

«Έχει την πλήρη στήριξη της οικογένειάς του και της ιατρικής ομάδας. Η οικογένεια Κάρτερ ζητά να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της σε αυτήν την περίοδο και ευγνωμονεί για την ανησυχία που εκφράζουν οι πολλοί θαυμαστές του» ανέφερε το ίδρυμα του 98χρονου πρώην προέδρου.

Ο Κάρτερ είναι ο μεγαλύτερος εν ζωή πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε πολλά προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένου και ενός μελανώματος που έδωσε μεταστάσεις στο ήπαρ και τον εγκέφαλό του.

«Έπειτα από αλλεπάλληλες, σύντομες νοσηλείες, ο πρώην πρόεδρος αποφάσισε σήμερα να περάσει τον χρόνο που του απομένει με την οικογένειά του», ανέφερε το ίδρυμα.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Η Ολυμπία Οδός τίμησε το “ΟΧΙ”

Ανήμερα της επετείου της Εθνικής μας Εορτής της 28ης...

Δήμητρα Ραξέβσκυ: Από τα σαλόνια της μόδας στο… σερί των πλειστηριασμών (δείτε φωτογραφίες)

Έχει αφήσει ανεξίτηλο στίγμα στον χώρο της ελληνικής μόδας....

Πάτρα: Πλημύρισε ο δρόμος προς την Πλαζ από ακαθάριστα φρεάτια

Διαμαρτυρίες από διερχόμενους οδηγούς στην περιοχή  της Πλαζ Πατρών,...