Βαγγέλης Λιόλιος: «Το πρώτο βήμα για να πάμε πιο κάτω, μακριά η τοξικότητα»

    Ημερομηνία:

    Λίγη ώρα μετά από το φινάλε του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί του Περιστερίου, ο πατρινός πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, κάνοντας τον απολογισμό της διοργάνωσης. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ αναφέρθηκε στην ανάγκη να επαναληφθούν τέτοιες διοργανώσεις, ενώ απάντησε σε ερώτηση για το άδειο γήπεδο στους αγώνες των προημιτελικών.

    Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Εγιναν πολύ όμορφοι αγώνες. Είναι το πρώτο βήμα για να πάμε ακόμη πιο κάτω. Να καταλάβουμε ότι ο αθλητισμός μας ενώνει, να γιορτάζουμε όλοι μαζί σε ένα κόσμιο περιβάλλον».

    Για το γεγονός πως στους προημιτελικούς τα «Δύο Αοράκια» ήταν άδεια: Οταν δοκιμάζουμε πράγματα, όπως το Final Eight, θα δούμε τα καλά και θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε τα υπόλοιπα. Αλίμονο αν τα κάναμε όλα τέλεια. Το μείζον είναι να υπάρχει ασφάλεια. Είμαστε δίκαιοι προς όλες τις ομάδες. Από εκεί και πέρα, είδαμε χθες έναν υπέροχο αγώνα όσον αφορά το φίλαθλο πνεύμα, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Δείχνει ότι το μπάσκετ μπορεί να δώσει νέα πνοή, στην ελληνική κοινωνία και τον αθλητισμό. Μακριά η τοξικότητα. Ό,τι τοξικότητα υπάρχει, όσο είμαστε εμείς, δεν θα είναι εντός των γηπέδων».

    Για τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Τα παιχνίδια της Εθνικής είναι τα παιχνίδια όλων μας. Σε όλα πάμε για τη νίκη. Καλούμε όλο τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο. Τους περιμένουμε στο γήπεδο».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο νέος ναυτικός Διοικητής στον σεβασμιότατο Μητροπολίτη

    Μετά τήν ἀνάληψη τῶν καθηκόντων του, ἐπεσκέφθη τόν Σεβασμιώτατο...

    ΑΙ της Google φέρνει επανάσταση στην ηλεκτρονική αγορά ρούχων

    Η Google ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας τεχνητής νοημοσύνης (AI), η οποία...

    Παραθεριστές «κρατούσαν» θέση σε ελεύθερες παραλίες στη Χαλκιδική αφήνοντας ομπρέλες και πετσέτες

    Ομπρέλες, ξαπλώστες και ψάθες που είχαν τοποθετήσει κάτοικοι και...

    Το Instagram προωθεί τους λευκούς και τις πλαστικές!

    Σε μια εποχή που η εικόνα παίζει καθοριστικό ρόλο...