ΠΑΤΡΑ: Σάλος για τον 6χρονο που τραγουδούσε… “θέλω να σαι από πάνω” σε γιορτή δημοτικού σχολείου! ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

    Ημερομηνία:

    Σάλο και εκτός Πατρών προκάλεσε η αποκάλυψη  για το Δημοτικό Σχολείο κοντά στα Προσφυγικά, στις εγκαταστάσεις του οποίου διοργανώθηκε μαθητικό πάρτι και μεταξύ των άλλων 6χρονος τραγούδησε σε καραόκε, γνωστό άσμα του αμφιλεγόμενου τράπερ, αφού περιείχε μέχρι και σεξουαλικά υπονοούμενα… όπως «κάτσε πάνω μου»!

    Από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας δεν υπήρξε παρέμβαση, καθώς η διοργάνωση έγινε Κυριακή, όπου τα σχολεία είναι κλειστά, παρότι διατέθηκε δημόσιο εκπαιδευτικό κτίριο, στο οποίο έγιναν σεξιστικές αναφορές.

    Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΔΣ , παραδέχτηκε φυσικά το γεγονός, όμως η πρόεδρος τα έβαλε με τον πατέρα του 6χρονου μαθητή που διαμαρτυρήθηκε δημόσια αλλά και σε Εκπαίδευση – Δικαιοσύνη, υποστηρίζοντας: «Δεν ήταν και τόσο σοβαρό θέμα, αφού το τραγούδι ακούγεται παντού»!

    Ο πατέρας του 6χρονου μαθητή, πάντως, πήγε χθες να πάρει το παιδί του από το ΔΣ κι όπως είπε  οι μισοί γονείς του γύρισαν την πλάτη, θεωρώντας πως έκανε… «ρόμπα» το σχολείο τους! Δήλωσε πως είναι αποφασισμένος να το τραβήξει και έτσι την Παρασκευή θα έχει συνάντηση με την εισαγγελέα Ανηλίκων Πάτρας.

    Θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση και μάλιστα κατά παντός υπευθύνου, για την προστασία ανήλικων παιδιών!

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Όλα έτοιμα για το μεγάλο ποδηλατικό γεγονός του L’ Etape Greece – 1.000 ποδηλάτες στην Αρχαία Ολυμπία (Ηχητικό)

    Ο μεγάλος ποδηλατικός αγώνας που στηρίζει η Περιφέρεια Δυτικής...

    Ο Ζακ Γαλιφιανάκης θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Τζόναθαν Γκλέιζερ, «The Audacity»

    Ο Ζακ Γαλιφιανάκης εντάσσεται στο πρωταγωνιστικό καστ της νέας δραματικής σειράς...

    Το «αληθινό πρόσωπο του Ιησού»: Βίντεο τεχνητής νοημοσύνης «ανασταίνει» τον Χριστό – Αντιδράσεις στα social media

    Ένα εντυπωσιακό βίντεο τεχνητής νοημοσύνης που βασίζεται σε ένα από τα...