Ακρίβεια: Eρχεται μποϊκοτάζ του ΙΝ.ΚΑ και στα όσπρια και τα ζυμαρικά

    Ημερομηνία:

    Μετά τα γαλακτοκομικά και τα τυροκομικά, έρχεται νέο μποϊκοτάζ από το ΙΝ.ΚΑ. στα όσπρια και τα ζυμαρικά ως αντίδραση απέναντι στην ακρίβεια που  επιβαρύνει τους καταναλωτές και επιβαρύνει τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.

    Ο πρόεδρος του ΙΝ.ΚΑ., Γιώργος Λεχουρίτης προανήγγειλε μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή ότι την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου θα ανακοινωθεί το επόμενο μποϊκοτάζ, το οποίο θα αφορά στα όσπρια και τα ζυμαρικά.

    «Συνεχίζουμε με μποϊκοτάζ στα όσπρια και τα ζυμαρικά, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ από την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου» τόνισε ο κ. Λεχουρίτης, ο οποίος υπογράμμισε ότι «δεν είναι δυνατόν ένα κιλό φακές από 1,5 ευρώ πέρυσι να έχει εκτοξευθεί στα 4 ευρώ φέτος».

    Ο ίδιος είπε επίσης «αν δεν μειωθούν οι τιμές και συνεχιστεί η ίδια τακτική, θα επανέλθουμε στα γαλακτοκομικά και τα τυροκομικά, δίνοντας μια διαφορετική διάσταση στο μποϊκοτάζ. Θα πάμε σε ένα διαφορετικού προφίλ μποϊκοτάζ. Θα καλέσουμε τους καταναλωτές να μην αγοράζουν γάλα που κοστίζει περισσότερο από 1,20 ευρώ, φέτα που η τιμή της ξεπερνά τα 10 ευρώ και σκληρά τυριά που η τιμή υπερβαίνει τα 13 – 13,5 ευρώ το κιλό».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Champions League: Πέρασε με 2-1 από το Βελιγράδι η Πάφος, τριάρα η Μπριζ με δύο ασίστ του Τζόλη

    Η Πάφος συνεχίζει να «σοκάρει» την ποδοσφαιρική Ευρώπη και έχει βάλει...

    Η Μπέττυ Μαγγίρα συνεχίζει τις διακοπές της στην Πάτμο – Δείτε φωτογραφίες

    Τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Πάτμο συνεχίζει η Μπέττυ Μαγγίρα,...

    Η στιγμή που αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό στον Πλατανιά Χανίων και τον πέταξε μακριά – Δείτε βίντεο

    Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο ατύχημα που έγινε...

    «Θύματα δικαστικής πλάνης» χαρακτηρίζει τους δυο νεαρούς που προφυλακίστηκαν για τη φωτιά, ο πρώην υπαρχηγός της πυροσβεστικής

    «Θύματα δικαστικής πλάνης» χαρακτηρίζει τους δυο νεαρούς που προφυλακίστηκαν...