Γαλλία: Χάραξαν ομοφοβικά μηνύματα σε δελφίνια! – Σκληρές φωτογραφίες

Ημερομηνία:

Στην καταγγελία ότι Γάλλοι ψαράδες χάραξαν σε δελφίνια ομοφοβικά μηνύματα για τους ίδιους προχώρησαν οι ακτιβιστές του παραρτήματος της ΜΚΟ Sea Shepherd στη Γαλλία.

Στις φωτογραφίες που ανήρτησαν στο Twitter οι ακτιβιστές υποστηρίζουν ότι οι ψαράδες χάραξαν τα γράμματα «PD» σε νεκρά δελφίνια, τη συντομογραφία, δηλαδή,  της λέξης pédé που σημαίνει ομοφυλόφιλος στα γαλλικά.

 

ICECAP

Οι ακτιβιστές υποστηρίζουν ότι οι Γάλλοι ψαράδες επέλεξαν αυτόν τον βάρβαρο τρόπο για να τους προσβάλουν επειδή απαιτούν αυστηρότερους κανόνες για την αλιεία.

Οι ακτιβιστές παρουσίασαν, μάλιστα, τα νεκρά δελφίνια για κάποιες ώρες στο παλιό λιμάνι της πόλης Λα Ροσέλ. «Σταματήστε την υπεραλίευση. Τρώτε λιγότερα ψάρια. Σώστε τους ωκεανούς. Και τις μελλοντικές γενιές» αναφέρεται στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης στο Twitter.

«Τι ντροπή για το επάγγελμα των ψαράδων. Πρόκειται για σφαγή. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να υπάρξουν συγκεκριμένα μέτρα για τη σωτηρία των δελφινιών» δήλωσε εκπρόσωπος της ΜΚΟ στον Telegraph.

Φλίγκος

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Aυτό είναι το πρώτο βίντεο που ανέβηκε στο youtube – ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ήταν 23 Απριλίου 2005 όταν ένα σύντομο, σχεδόν αφελές...

Συνταγή για κεφτεδάκια σε σάλτσα ντομάτας με βαλσάμικο

Μία λαχταριστή συνταγή για ζουμερά κεφτεδάκια που σιγοβράζουν σε μια πλούσια...

Ενας πλανήτης γίνεται σκόνη μπροστά στα μάτια των αστρονόμων

Αστρονόμοι ανακάλυψαν έναν μικρό, βραχώδη εξωπλανήτη που περιστρέφεται σε τροχιά, επικίνδυνα...

Ο Μασκ γίνεται… part time υπουργός – Στρέφεται στην Tesla, μετά τη «βουτιά» στα κέρδη της

ΟΕλον Μασκ δήλωσε ότι θα αφιερώνει από τον Μάιο πολύ λιγότερο...