Γαλλία: Χάραξαν ομοφοβικά μηνύματα σε δελφίνια! – Σκληρές φωτογραφίες

    Ημερομηνία:

    Στην καταγγελία ότι Γάλλοι ψαράδες χάραξαν σε δελφίνια ομοφοβικά μηνύματα για τους ίδιους προχώρησαν οι ακτιβιστές του παραρτήματος της ΜΚΟ Sea Shepherd στη Γαλλία.

    Στις φωτογραφίες που ανήρτησαν στο Twitter οι ακτιβιστές υποστηρίζουν ότι οι ψαράδες χάραξαν τα γράμματα «PD» σε νεκρά δελφίνια, τη συντομογραφία, δηλαδή,  της λέξης pédé που σημαίνει ομοφυλόφιλος στα γαλλικά.

     

    Οι ακτιβιστές υποστηρίζουν ότι οι Γάλλοι ψαράδες επέλεξαν αυτόν τον βάρβαρο τρόπο για να τους προσβάλουν επειδή απαιτούν αυστηρότερους κανόνες για την αλιεία.

    Οι ακτιβιστές παρουσίασαν, μάλιστα, τα νεκρά δελφίνια για κάποιες ώρες στο παλιό λιμάνι της πόλης Λα Ροσέλ. «Σταματήστε την υπεραλίευση. Τρώτε λιγότερα ψάρια. Σώστε τους ωκεανούς. Και τις μελλοντικές γενιές» αναφέρεται στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης στο Twitter.

    «Τι ντροπή για το επάγγελμα των ψαράδων. Πρόκειται για σφαγή. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να υπάρξουν συγκεκριμένα μέτρα για τη σωτηρία των δελφινιών» δήλωσε εκπρόσωπος της ΜΚΟ στον Telegraph.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νεκρός 29χρονος μετά από μία γροθιά έξω από μπαρ στην Αριζόνα – Θα γινόταν πατέρας σε λίγες εβδομάδες

    Σοκ έχει προκαλέσει στις Ηνωμένες Πολιτείες ο θάνατος ενός 29χρονου...

    Η ΙΚΕΑ παρουσιάζει τη νέα σειρά SANDLÖPARE – Ένα ταξίδι στη μαγεία της σαβάνας μέσα από το παιχνίδι

    Το παιχνίδι αποτελεί βασικό στοιχείο για την ανάπτυξη των...

    Πώς θα καταλάβετε εάν σας έχουν χακάρει το κινητό – Τα έξι σημάδια και τι πρέπει να κάνετε αμέσως μετά

    Το κινητό τηλέφωνο έχει γίνει πλέον το κέντρο της καθημερινότητας για εκατομμύρια...

    Πάτρα – ΤΩΡΑ: Καραμπόλα με 4 ΙΧ στην Ακτή Δυμαίων

    Μία ακόμη καραμπόλα σημειώθηκε στην Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα. Πριν...