ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ: Ακόμη… γράφουν μέλη

    Ημερομηνία:

    Αντίστροφη μέτρηση για το Πατρινό Καρναβάλι και την κορύφωση του, με τις παρελάσεις και τον ερχομό χιλιάδων επισκεπτών στην πρωτεύουσα του καρναβαλιού. Ήδη η κίνηση και η κινητικότητα στο κέντρο της Πάτρας είναι μεγάλη, με τους επισκέπτες να καταφτάνουν από το πρωί της Πέμπτης και να συνεχίζουν να έρχονται.

    Στο μεταξύ τα πληρώματα του καρναβαλιού που θα βγουν στις παρελάσεις έχουν ξεκινήσει να παραδίδουν τις στολές τους στα μέλη τους, αφού πολλά από αυτά είχαν σταματήσει τις εγγραφές εδώ και πάνω από δύο εβδομάδες.

    Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα πληρώματα που συνεχίζουν τις εγγραφές, προκειμένου να δώσουν τις στολές που είχαν ράψει και να μην τους μείνουν στις αποθήκες τους.

    Βλέπετε, ορισμένα γκρουπ πιστεύοντας ότι θα γίνει ένας μεγάλος χαμός από την ζήτηση των στολών τους και για να μην τρέχουν την τελευταία στιγμή να ράψουν, είχαν κάνει τις παραγγελίες τους από τις βιοτεχνίες που συνεργάζονταν εδώ και καιρό.

    Όμως τα πράγματα δεν τους πήγαν όπως ήθελαν και έτσι αντί να τρέχουν για να ράψουν στολές, τρέχουν για να γράψουν κόσμο που ίσως να έχει ξεμείνει από πλήρωμα και να θέλει να βγει στις παρελάσεις. Και φυσικά υπάρχουν και αυτά που ράβουν έως και την τελευταία στιγμή.

    Πάντως, οι στολές έχουν ξεκινήσει να δίνονται από τους επικεφαλής των πληρωμάτων από την αρχή της εβδομάδας και η διαδικασία συνεχίζεται.

    Με βάση τις εκτιμήσεις θα δούμε τουλάχιστον είκοσι πληρώματα με πάνω από 1.500 άτομα στις παρελάσεις, ωστόσο δεν θα δούμε γκρουπ που θα έχουν 8.000 και 10.000 άτομα όπως είχαμε τα προηγούμενα καρναβάλια, πριν από την πανδημία.

    Όμως από την άλλη τα γκρουπ που είχαν σε άλλα καρναβάλια 300 και 400 άτομα φέτος θα έχουν 600 και 700 και για αυτό άλλωστε οι εκτιμήσεις λένε ότι θα παρελάσουν περισσότεροι από 50.000 καρναβαλιστές στους δρόμους της Πάτρας.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανεβάζουν στροφές οι Έλληνες εφοπλιστές

    Από τα τέλη του καλοκαιριού έως και τα μέσα...

    Εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό με τον Διονύση Ζάχο στην Πάτρα

    Με στόχο την ενίσχυση του εθελοντικού φορέα «Φωτεινό Αστέρι»,...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Δεν τα κατάφερε η 9χρονη Σταματίνα

    Στο πένθος έχει βυθιστεί η Λευκάδα από τον θάνατο της μικρής...

    Κασσελάκης: Βρισκόμαστε στην παρακμή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι στο τέλος του

    Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, παρεμβαίνει στις...
    Best Shop