ΣΥΡΙΖΑ για καταδίκη Παππά: Το Ειδικό Δικαστήριο αποφάσισε αντίθετα από την εισήγηση της εισαγγελίας

    Ημερομηνία:

    Για απόφαση αντίθετα με την εισήγηση της εισαγγελίας και την αλήθεια, κάνει μεταξύ άλλων λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση μετά την καταδικαστική απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για τον πρώην υπουργό, Νίκο Παππά.

    «Το Ειδικό Δικαστήριο αποφάσισε αντίθετα από την εισήγηση της εισαγγελίας, αντίθετα από τις αθωωτικές αποφάσεις της τακτικής δικαιοσύνης για την ίδια υπόθεση, αντίθετα από τη λογική. Και δυστυχώς αντίθετα και από την αλήθεια. Προφανώς η απόφασή του είναι σεβαστή, αλλά το πόσο δίκαιη είναι κρίνεται από τους πολίτες και από την πραγματικότητα», τονίζει η ανακοίνωση.

    Και συνεχίζει: «Αν ο υπουργός της μόνης κυβέρνησης που φρόντισε να εφαρμόσει μετά από δεκαετίες ασυδοσίας το Σύνταγμα και να διεξάγει διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, εισπράττοντας χρήματα για το Δημόσιο Ταμείο, διέπραξε παράβαση καθήκοντος, όλοι όσοι με πράξεις και παραλείψεις τους ζημίωσαν και ζημιώνουν το  δημόσιο ταμείο, τι άραγε έχουν διαπράξει; Όσοι παρακολουθούν τα κινητά τηλέφωνα του μισού πολιτικού συστήματος, όσοι ζημιώνουν το δημόσιο με απευθείας αναθέσεις που ξεπέρασαν τα 9 δις και εκποιούν δημόσιο πλούτο τι ακριβώς διαπράττουν; Και πόσα ειδικά δικαστήρια θα έπρεπε για αυτούς να αποφανθούν;Ευτυχώς πολύ σύντομα επ’ αυτού θα αποφανθεί ο ίδιος ο ελληνικός λαός. Και η ετυμηγορία του θα είναι δικαιοσύνη παντού. Και στη κοινωνία και στην οικονομία αλλά και στην απονομή της δικαιοσύνης», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι υποστηρίζουν οι αναλυτές για τη «φούσκα» της τεχνητής νοημοσύνης

    Η έκρηξη της τεχνητής νοημοσύνης που ο Σαμ Άλτμαν βοήθησε να πυροδοτήσει με...

    Μαρκ Ντιτρού: Το τέρας που βίαζε, βασάνιζε και σκότωνε κοριτσάκια – Η υπόθεση που συγκλόνισε το Βέλγιο

    Σαν σήμερα, στις 22 Αυγούστου 1996, αποκαλύφθηκε στο Βέλγιο...

    ΔΕΥΑΠ: Εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ προκαλούν διακοπές υδροδότησης την Δευτέρα 25 Αυγούστου

      Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών και διακοπής...