Σεισμός στην Τουρκία: «Ευχαριστώ τον Θεό που ήταν εκεί οι Έλληνες διασώστες» – Συγκλονίζει η μικρή Φατμά

    Ημερομηνία:

    Μία συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε η μικρή Φατμά, το 6χρονο κορίτσι που είχε παγιδευτεί μετά τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία κάτω από τόνους μπάζα για πάνω από ένα 24ωρο. 

    Η 6χρονη κατάφερε να βρει το κουράγιο και έπειτα από ώρες φώναξε με τους διασώστες της ΕΜΑΚ να ακούν τις φωνές της και να ξεκινούν την επιχείρηση απεγκλωβισμού.

    Η 6χρονη διασωθείσα μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε κάτω από τα ερείπια. Υπενθυμίζεται ότι οι Έλληνες διασώστες προσπαθούσαν για ώρες να απεγκλωβίσουν τη μικρή, ενώ όταν τελικά τα κατάφεραν αγκαλιάστηκαν συγκινημένοι.

    Η συγκλονιστική περιγραφή της μικρής Φατμά
    «Έκλαιγα πάρα πολύ. Συνέχεια. Και το χέρι μου με πονούσε. Κάποιος έβγαλε το ταβάνι από πάνω μου. Είχα ένα κρεββάτι πάνω μου. Ελευθέρωσαν το χέρι μου και με έβγαλαν έξω», είπε το 6χρονο κορίτσι.

    «Αισθάνομαι χαρούμενη και τυχερή που ήταν εκεί οι Έλληνες διασώστες και που μου έσωσαν τη ζωή», συνέχισε η ίδια για την περιπέτεια που έζησε.

    Μίλησε επίσης και ο παππούς της μικρής Φατμά ο οποίος σημείωσε: «Την πρώτη στιγμή όταν ακούσαμε φωνές στα συντρίμμια είδαμε τους διασώστες, τους φωνάξαμε και ήρθαν κατευθείαν. Τους ευχαριστώ για την άμεση βοήθειά τους και που έσωσαν το κορίτσι μας».

    Έχασε την οικογένεια της
    Αξίζει να σημειωθεί ότι η 7χρονη αδελφή της, η οποία βρισκόταν μαζί της κάτω από τα χαλάσματα δεν τα κατάφερε, παρά τις προσπάθειες των ανδρών της ΕΜΑΚ. Ήταν μάλιστα τέτοια η στεναχώρια τους, που ένας από τους διασώστες λύγισε, πέφτοντας στα γόνατα απαρηγόρητος.

    Η μικρή έχασε την οικογένειά της και πλέον έχει ως μοναδικό στήριγμά της τον παππού της, ο οποίος συγκινημένος ευχαριστεί επίσης τους άνδρες της ΕΜΑΚ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αρχαία Ολυμπία: στις 26 Νοεμβρίου η Αφή της Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina 2026

    Η Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς...

    Πάτρα – Σαρωτικοί έλεγχοι για “μπόμπες”! “Χτύπημα” στο λαθραίο αλκοόλ

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη επιχειρησιακή εκστρατεία της...

    Γιατί οριστηκε η 18η Νοεμβρίου ως η επίσημη ημερομηνία “γέννησης” του Μίκυ Μάους

    Ανθρωπόμορφο ποντίκι, σύμβολο της Disney και μία από τις πιο...

    Ισραήλ: Εκατόμβη νεκρών Παλαιστινίων κρατουμένων κατά τη διάρκεια του πολέμου της Γάζας

    Τουλάχιστον 98 Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους υπό κράτηση...