Μητέρα κατήγγειλε ότι ανήλικοι απήγαγαν την 14χρονη κόρη της και ζητούσαν λύτρα 2.000 ευρώ

    Ημερομηνία:

    Μια συγκλονιστική καταγγελία έκανε η μητέρα και ο πατριός 14χρονης στο Κερατσίνι. Το κορίτσι έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, όταν ανήλικοι το απήγαγαν, σύμφωνα με την καταγγελία, το κράτησαν όμηρο και ζήτησαν να κατατεθούν 2.000 ευρώ ως λύτρα.

    ICECAP

    Ο δικηγόρος ορισμένων εκ των κατηγορουμένων, Γιάννης Μπαρκαγιάννης μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» τόνισε ότι «πρόκειται για μια πάρα πολύ σοβαρή κατηγορία όπως είναι η αρπαγή ανηλίκου, μία από τις βαρύτερες στον Ποινικό Κώδικα. Η ΕΛ.ΑΣ. έδρασε άμεσα και αμέσως εντόπισε πού βρίσκεται το κορίτσι, κατευθείαν βρήκε τους φερόμενους ως δράστες. Οι εισαγγελικές και ανακριτικές Αρχές έπραξαν τα δέοντα αλλά αποδείχθηκε ότι στην πραγματικότητα δεν ήταν έτσι τα πράγματα».

    Σύμφωνα με τον δικηγόρο, «υπήρχε μια υπερβολή. Υπήρξε ένας διαπληκτισμός ανάμεσα στα παιδιά για ένα κινητό που διεκδικούσαν σε ποιον ανήκει. Πήγαν στο σπίτι με τον κακομοίρη τον πατέρα που προφυλακίστηκε γιατί τους μετέφερε για να μην πάρουν μέσα στο βράδυ λεωφορεία. Και η μητέρα έκανε νόημα στον πατέρα του παιδιού που ήταν γνωστός της και τού είπε «πάρε το παιδί». Με τη θέληση της μητέρας έφυγε το παιδί, δεν έγινε καμία αρπαγή. Η μητέρα συζεί με έναν υπήκοο Πακιστάν που ήθελε να παντρέψει το παιδί με ομοεθνή του».

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Απομονωτισμός: το Brexit, οι δασμοί των ΗΠΑ και η αναπόφευκτη σύγκριση

    Ορια και ρίσκα του οικονομικού απομονωτισμού έρχονται στο προσκήνιο...

    Αυτό είναι το σπίτι με τίτλο… Cube House στην Πάτρα! Ξεχωρίζει και φωτογραφίες του έχουν δημοσιευθεί σε αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%80%ce%af%cf%84%ce%b9-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%af%cf%84%ce%bb%ce%bf-cube-house-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%ac/

    Μετατίθεται για τα τέλη Ιουνίου η διασύνδεση Taxis – Κτηματολογίου

    Στα τέλη Ιουνίου μεταφέρεται –εκτός νέας αναβολής– η πολυαναμενόμενη διασύνδεση...

    Ενέργεια: Σε αυξημένη επιφυλακή για να μην κατέβουν οι διακόπτες στο ρεύμα

    Σε αυξημένη επαγρύπνηση για την ομαλή ηλεκτροδότηση της χώρας τις μέρες του Πάσχα...