Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Τα συνεχή προβλήματα της Hellenic Train και το μοιραίο Inter City 62

    Ημερομηνία:

    Τα συνεχή προβλήματα της Hellenic Train

    Η εταιρεία αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα με τις αμαξοστοιχίες της τόσο σήμερα, όσο και της προηγούμενες μέρες.

    Το μεσημέρι της Τρίτης υπήρξε σημαντική καθυστέρηση στην αμαξοστοιχία Inter City (IC) 56 που χρειάστηκε να παραμείνει στο σταθμό του Παλαιοφαρσάλου, λόγω τεχνικού προβλήματος καλωδίου ηλεκτροκίνησης.

    Μάλιστα το πρόβλημα οδήγησε την εταιρεία να ανακοινώσει πως το δρομολόγιο του Inter City (IC) 56 (Αθήνα – Θεσσαλονίκη-με ώρα αναχώρησης 13:22) θα πραγματοποιηθεί με λεωφορεία από τον Παλαιοφάρσαλο για τη Λάρισα, την Κατερίνη, το Πλατύ και τη Θεσσαλονίκη.

    Τα προβλήματα στην μοιραία αμαξοστοιχία

    Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 23 Φεβρουαρίου η αμαξοστοιχία Inter City 62 που συγκρούστηκε μετωπικά με την εμπορική αμαξοστοιχία λόγω πυρκαγιάς πλησίον της γραμμής, είχε ακινητοποιηθεί στην Οινόη, έπειτα από εντολή της πυροσβεστικής και αναχώρησε με 82 λεπτά καθυστέρηση, ενω την ίδια ημέρα η αμαξοστοιχία IC55 είχε ακινητοποιηθεί κοντά στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Αγγειών, λόγω τεχνικού προβλήματος και αναχώρησε με 96 λεπτά καθυστέρηση.

    Μέσα στον Φεβρουάριο τεχνικά προβλήματα αντιμετώπισαν και άλλες αμαξοστοιχίες όπως η η αμαξοστοιχία Inter City 52 (Αθήνα – Θεσσαλονίκη ) , η Inter City 58 , η Inter City 53 (Θεσσαλονίκη – Αθήνα), ενώ αρκετές ήταν και οι καθυστερήσεις δρομολογίων.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Μαθητές της Β΄ Δημοτικού αρθρογραφούν!

    Οι μικροί μαθητές της Β΄ δημοτικού στα  Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια...

    ΠΑΤΡΑ: Η Περιφορά του Επιταφίου στο Α΄ Δημοτικό Κοιμητήριο (ΦΩΤΟ)

    Με θρησκευτική ευλάβεια και βαθιά κατάνυξη, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα...

    Ένα ακόμη σοκαριστικό τροχαίο: 31χρονη νεκρή – Το αυτοκίνητό της «καρφώθηκε» σε κολώνα (ΦΩΤΟ)

    Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο έρχεται να προστεθεί στη μακάβρια...