Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Μήνυμα συμπαράστασης προς την Ελλάδα από τον Όλαφ Σολτς (tweet)

Ημερομηνία:

«Θρηνούμε με τους Έλληνες φίλους μας και η σκέψη μας βρίσκεται στα θύματα και τις οικογένειές τους», έγραψε στο Twitter ο Καγκελάριος της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς, κάνοντας λόγο για «τρομακτικά νέα, που έρχονται από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα».

«Ευχόμαστε στους φίλους Έλληνες καλή δύναμη σε αυτές τις δύσκολες ώρες», καταλήγει ο Όλαφ Σολτς.

Τα συλλυπητήριά του για τη σιδηροδρομική τραγωδία εξέφρασε, επίσης με ανάρτησή του στο Twitter, ο υφυπουργός Στέγασης, Αστικής Ανάπτυξης και Κτιρίων, Σέρεν Μπάρτολ, ο οποίος είναι και ο εντεταλμένος του Καγκελάριου στην Ελληνογερμανική Συνέλευση.

 

«Είμαι σοκαρισμένος από τα τρομακτικά γεγονότα. Οι σκέψεις μου βρίσκονται στους νεκρούς, στις οικογένειές τους, στους τραυματίες και στον ελληνικό λαό, στους οποίους εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας», αναφέρει ο κ. Μπάρτολ στο μήνυμά του και συνοδεύει την ανάρτησή του από φωτογραφία ελληνικής σημαίας, η οποία κυματίζει μεσίστια.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Τέσσερα ελικόπτερα, μαζί με τα πληρώματά τους, προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο του Μεσολογγίου

Τέσσερα ελικόπτερα, μαζί με τα πληρώματά τους, προσγειώθηκαν προχθές...

Φούρνοι και ζαχαροπλαστεία: Τι οδηγεί τις επιχειρήσεις σε λουκέτο – Τα πρόστιμα και η ακρίβεια στην Ελλάδα

Αντιμέτωπες με ένα ολοένα πιο ασφυκτικό περιβάλλον λειτουργίας βρίσκονται...

93 μέτρα κάτω από τον βυθό: Η Κίνα χτίζει τη μεγαλύτερη υποθαλάσσια σήραγγα για τρένα 250 χλμ/ώρα

Η Κίνα ετοιμάζεται να καταρρίψει ακόμα ένα παγκόσμιο ρεκόρ...

Πάτρα: Ο χολιγουντιανός κασκαντέρ του Τζακ Νόρις, έπασχε από καρκίνο και μιλούσε με λαρυγγόφωνο

Ο χολιγουντιανός κασκαντέρ του Τζακ Νόρις, ο αποκαλούμενος «Μπιλ...