ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ: Στο εδώλιο 29χρονος για ασέλγεια σε βάρος 4χρονου

    Ημερομηνία:

    Ξεκίνησε  η δίκη στο Πενταμελές Στρατοδικείο Ιωαννίνων της υπόθεσης  που συγκλόνισε το Αγρίνιο αλλά και το πανελλήνιο και που σχετίζεται με την σεξουαλική κακοποίηση παιδιού μόλις τεσσάρων ετών από 29χρονο σήμερα Αγρινιώτη.

    Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε ο 29χρονος, με την κατηγορία της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ΄εξακολούθηση.

    Η πρώτη ημέρα της δίκης διήρκησε αρκετές ώρες και ολοκληρώθηκε στις 7 περίπου το απόγευμα της Πέμπτης. Διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 28 Μαρτίου.

    Εξετάστηκε ο πατέρας του μικρού αγοριού, που επανέλαβε τις καταθέσεις του και την βεβαιότητα του για την τέλεση των αδικημάτων, παραθέτοντας σχετικά στοιχεία. Επίσης κατέθεσαν δυο παιδοψυχολόγοι , ως μάρτυρες ειδικών γνώσεων, που επιβεβαίωσαν επίσης τις γνωματεύσεις τους για όσα επιστημονικά διαπίστωσαν πως συνέβησαν στο μικρό αγοράκι.

    Τέλος, κατέθεσε και ο πατέρας του κατηγορουμένου που από την πλευρά ου ήταν κατηγορηματικός για την αθωότητα του γιου του. Να σημειωθεί πως απομένουν να καταθέσουν ακόμη σημαντικοί μάρτυρες, όπως η μητέρα του κατηγορουμένου, που είχε αναλάβει τη φύλαξη του τετράχρονου και όπου φέρεται οι ασελγείς πράξεις να γίνονταν όσο η ίδια βρίσκονταν στο σπίτι της οικογένειας. Ακόμη θα καταθέσουν συγγενείς του παιδιού αλλά και μάρτυρες υπεράσπισης απο το περιβάλλον του 29χρονου.

    Η συνέχιση της διαδικασίας αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και εκτιμάται πως ίσως η δίκη χρειαστεί και τρίτη ημέρα μέχρι την περάτωση της.

    Με το πέρας της σημερινής ημέρας ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε στις φυλακές των Γρεβενών όπου κρατείται, μιας και από τον Νοέμβριο του 2022, έχει αποφασιστεί η προφυλάκιση του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πτώση 36% στα αποθέματα νερού στην Αττική μέσα σε δύο χρόνια – «Καταναλώστε με μέτρο», λέει ο πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ

    Με άρθρο του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος...

    Κόσμος έσπευσε να πάρει τα λουλούδια της νυφικής διακόσμησης μετά τον γάμο Γλύξμπουργκ – Κουμάρ

    Στη Μητρόπολη Αθηνών παντρεύτηκαν χθες η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και ο...

    Μαστογραφία: 416.000 γυναίκες έκαναν δωρεάν, σε 26.000 βρέθηκαν ευρήματα

    Ο Οκτώβριος είναι παγκοσμίως ο μήνας που είναι αφιερωμένος...

    Κίνα: Βάζει τέλος στη βίζα για τους Έλληνες πολίτες

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πολίτες από την Ελλάδα, τη...
    Best Shop