Δήλωση του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, για την απεργία της 8ης Μαρτίου: «Το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα μείνει αναπάντητο»

    Ημερομηνία:

     

     

    «Καλούμε το λαό της Πάτρας, την Τετάρτη 8 Μαρτίου, να δώσει μαζικό αγωνιστικό παρόν στην 24ωρη απεργία και το συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί στις 10:30, στην Πλατεία Γεωργίου, από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

    Να βουλιάξει το κέντρο της πόλης απ’ την παρουσία του λαού και της νεολαίας μας. Μαχητικά να απαιτήσουμε να μην ξεχαστεί το έγκλημα στα Τέμπη, να μην παραγραφούν οι ευθύνες όσων κυβέρνησαν και με την πολιτική τους μας οδήγησαν ως εδώ.

    Είναι η ώρα να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας. Να αγωνιστούμε ενάντια σε όλους αυτούς που θυσιάζουν τις ζωές μας για τα κέρδη τους.

    Ενώνουμε τη φωνή μας με τη φωνή των χιλιάδων που αυτές τις μέρες βροντοφωνάζουν το σύνθημα: «στο έγκλημα αυτό καμία ανοχή, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σκάνδαλο με 23χρονη δεσμοφύλακα

    Σάλο έχει προκαλέσει στη Βρετανία η υπόθεση μιας 23χρονης...

    Πάτρα: 22χρονη αισθάνθηκε αδιαθεσία μέσα στο λεωφορείο και πήγε ασθενοφόρο… από την άλλη πλευρά της πόλης

    Ο παραλογισμός πρέπει πάραυτα να οδηγηθεί στην Εντατική για…...

    Η Zervas Art ταξιδεύει από την Πάτρα στον κόσμο και το χρόνο (Φωτο)

    Διανύοντας τον 26ο χρόνο δράσεων, η Zervas Art αποτελεί...

    Πάτρα: Συνάντηση με τον Σύλλογο Νεφροπαθών στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”

    Συνάντηση με τον Σύλλογο Νεφροπαθών Αχαΐας είχε η διοίκηση...