ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΊΑ: Κηδεύτηκε η 19χρονη Αναστασία – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Ανείπωτος πόνος στην κηδεία της 19χρονης Αναστασίας Παπαγγγελή που έχασε τη ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

    Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε σήμερα στην Λυκούρια Καλαβρύτων και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λυκούριας, τόπο καταγωγής της 19χρονης, η οποία συγκαταλέγεται στα 57 θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

    Οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και όλο το χωριό, βρέθηκε στην εκκλησία για να πουν το τελευταίο αντίο στην Αναστασία. Ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας είναι γιατρός και η μητέρα της νοσηλεύτρια.

    Η φοιτήτρια της Γεωπονικής ΑΠΘ είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για να επισκεφτεί τους γονείς της το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου, με το μοιραίο Intercity 62.

     

    ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΊΑ: Κηδεύτηκε η 19χρονη Αναστασία - ΦΩΤΟ

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτό είναι το Nο1 αφροδισιακό μπαχαρικό

    Το μοσχοκάρυδο είναι ένα μπαχαρικό που χρησιμοποιείται για να διανθίσουμε πολλά...

    «Ο Πλάτωνας θα… τουίταρε;»: Το BBC παρουσιάζει τον «αρχαιοελληνικό οδηγό» για τα social media

    Μπορεί οι Αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι να μην είχαν ποτέ την ευκαιρία...

    Εκλογές ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας: Ο Νικόλαος Μαστρονικολής με τον Αντώνη Κουνάβη

    Ο κ. Νικόλαος Μαστρονικολής τάσσεται στο πλευρό του Αντώνη...

    Τα 4 αντικείμενα που πρέπει να κουβαλάς μαζί σου καθημερινά

    Κάποιοι το αποκαλούν τάση, άλλοι τρόπο ζωής ή χόμπι,...