Survivor All Star: Ο Ασημακόπουλος συμπλήρωσε το καρέ του τάκου

    Ημερομηνία:

    Ο Πατρινός Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star, καθώς οι Διάσημοι αποδείχθηκαν πιο δυνατοί και εύστοχοι στο αγώνισμα της 3ης ασυλίας, νίκησαν με 10-4 τους Μαχητές και τους έστειλαν στην κάλπη. Ωστόσο το αγωνιστικό σκέλος φαίνεται πως έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα την 9η εβδομάδα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ με τους καυγάδες και τις αλληλοκατηγορίες μεταξύ συμπαικτών να έχουν τον πρώτο λόγο.

    Τον χαμό που επικρατεί τις τελευταίες ήμερες στους Κόκκινους είχαν εκμεταλλευτεί έως τώρα οι Μπλε έχοντας κάνει ένα μικρό σερί νικών μεταξύ των οποίων και οι δύο τελευταίες στα αγωνίσματα ασυλίας που οδήγησαν στον τάκο τους «υπαίτιους» της έντασης στους Διάσημους, Σπύρο Μαρτίκα, Ελευθερία Ελευθερίου και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

    Οι Μαχητές το βράδυ μετά το συμβούλιο της 2ης ψηφοφορίας σχολίασαν το «κατηγορώ» του φαρμακοποιού στην τραγουδίστρια μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα. Την Στέλλα Ανδρεάδου την ενόχλησε ο χαρακτηρισμός «κλέφτρα» του Σπύρου στην Ελευθερία με τον Τάκη Καραγκούνια να συμφωνεί μαζί της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Υποβολή αιτήσεων για την παροχή αποζημιώσεων – ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

    Σε συνέχεια προηγούμενου δελτίου μας, παρακαλούνται οι δημότες, των...

    Κωνσταντοπούλειο: Στήριξη ζήτησε η διοίκηση, συμπαράσταση από την Περιφέρεια

    Τη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον τους για το Κωνσταντοπούλειο...

    Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή στην Αχαΐα – ΧΑΡΤΗΣ

    Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία...

    ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΛΑΚΚΟΠΕΤΡΑ: Βρέθηκαν 13 εστίες με ευλογιά σε 1500 ζώα

    H Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει ότι...