Ρεκόρ: Γέννηση μωρού έπειτα από 27 έτη ως κατεψυγμένο ωάριο (βίντεο)

    Ημερομηνία:

    Η Μόλι Έβερετ Γκίμπσον μπορεί να είναι μόλις πέντε εβδομάδων, αλλά έχει ήδη γράψει ιστορία. Πρόκειται για το μωρό που γεννήθηκε στις ΗΠΑ έχοντας περάσει τον χρόνο-ρεκόρ των 27 ετών ως κατεψυγμένο ωάριο.

    Φλίγκος

    Η Μόλι είχε καταψυχθεί το 1993 ως ωάριο από εξωσωματική, και τον περασμένο Φεβρουάριο μεταφέρθηκε στη μήτρα της Τίνα Γκίμπσον ώσπου γεννήθηκε στις 26 Οκτωβρίου.

    Η κα Γκίμπσον έχει επίσης γεννήσει ένα κορίτσι, την Έμα, που ήταν κατεψυγμένο ωάριο επί 24 χρόνια, και σήμερα είναι τριών ετών.

    ICECAP

     

    Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Τενεσί τα 27 χρόνια που πέρασε το έμβρυο της Μόλι στην κατάψυξη συνιστά παγκόσμιο υψηλό, παίρνοντας το ρεκόρ από την αδελφή της Μόλι.

    Οι επιστήμονες του κέντρου όπου είχαν καταψυχθεί το ωάρια της Μόλι και της Έμα τονίζουν σε πόσο καλή κατάσταση είχαν παραμείνει αυτά μετά δυόμιση δεκαετίες, επαινώντας τις προδιαγραφές κατάψυξης που εφαρμόζονταν από τη δεκαετία του 1990.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πατήρ Ερμόλαος Μασσαράς: Ο Άγιος Ποιμένας της Αγίας Σοφίας Πατρών

    Υπάρχουν άνθρωποι που περνούν από τη ζωή μας αθόρυβα,...

    Το 22Ο Ακτινολογικό Συνέδριο Νοτιοδυτικής Ελλάδας ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

    Με επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 10 και την Κυριακή...

    ΠΑΤΡΑ – ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ: 6000 σελίδες τα στοιχεία της έρευνας

    Ενα υπόμνημα και 5 κούτες με έγγραφα (πρακτικά διοικητικών...

    ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ: Υπογράφει αντίτυπα του βιβλίου της για τη μαγειρική στο Discover

    Υπογράφει αντίτυπα του βιβλίου της στο Discover Το βιβλιοπωλείο Discover...