Λευκορωσία: Ο Λουκασένκο υπέγραψε νόμο για θανατική ποινή

    Ημερομηνία:

    Αλλάζουν τα δεδομένα στον ποινικό κώδικα στη Λευκορωσία. Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας προχώρησε στην υπογραφή νόμου για θανατική ποινή σε κατηγορούμενους για εσχάτη προδοσία.

    Η χώρα στοχεύει στην ενίσχυση της καταπολέμησης των «εγκλημάτων εξτρεμιστικού και αντι-κρατικού προσανατολισμού».

    Νόμο ο οποίος θα επιτρέπει τη θανατική ποινή σε βάρος αξιωματούχων που έχουν καταδικαστεί για εσχάτη προδοσία υπέγραψε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Belta.

    Ο νόμος που υπέγραψε ο Λευκορώσος πρόεδρος αποφασίστηκε στο πλαίσιο των αλλαγών στον ποινικό κώδικα με στόχο την ενίσχυση της καταπολέμησης των «εγκλημάτων εξτρεμιστικού και αντι-κρατικού προσανατολισμού» της Λευκορωσίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι υποστηρίζουν οι αναλυτές για τη «φούσκα» της τεχνητής νοημοσύνης

    Η έκρηξη της τεχνητής νοημοσύνης που ο Σαμ Άλτμαν βοήθησε να πυροδοτήσει με...

    Μαρκ Ντιτρού: Το τέρας που βίαζε, βασάνιζε και σκότωνε κοριτσάκια – Η υπόθεση που συγκλόνισε το Βέλγιο

    Σαν σήμερα, στις 22 Αυγούστου 1996, αποκαλύφθηκε στο Βέλγιο...

    ΔΕΥΑΠ: Εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ προκαλούν διακοπές υδροδότησης την Δευτέρα 25 Αυγούστου

      Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών και διακοπής...