ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ: Κατηγορείστε για παιδεραστία – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    «ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ» MAIL ΣΕ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ

    Φλίγκος

    Κατηγορείστε για παιδεραστία

     

    «Βομβαρδισμός» τις τελευταίες ημέρες στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία Πατρινών, από μήνυμα – απάτη που υποτίθεται ότι αποστέλλεται από την Ελληνική Αστυνομία, την Interpol κλπ και κατηγορεί τον παραλήπτη… μέχρι και για παιδεραστία! Μέχρι και ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού το παρέλαβε! Πρόκειται για μία ασύλληπτη απάτη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου! Φαίνεται πως το κύκλωμα των επιτηδείων, εκμεταλλευόμενο τις τραγικές συγκυρίες σχετικά με τις υποθέσεις παιδεραστίας που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, επιχειρεί να αποκομίσει κέρδη από ανυποψίαστους πολίτες. Οι συγκεκριμένοι μέσω προειδοποιητικών e-mail που αποστέλλουν σε τυχαίους παραλήπτες, τους ενημερώνουν ότι έχει καταγραφεί η δράση τους σε ύποπτα κυκλώματα που σχετίζονται με παιδεραστία και παιδική πορνογραφία στο Διαδίκτυο.

    Μάλιστα, δεν σταματούν εκεί και επικαλούνται μέχρι και εισαγγελική εντολή, καλώντας τους να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, κάτι βέβαια που θα αποφευχθεί αν καταβάλουν ένα υψηλό πόσο προκειμένου να μην προχωρήσει η υπόθεση και να αποφύγουν τον διασυρμό.

    ICECAP

    Όπως βλέπετε στην φωτογραφία, οι επιτήδειοι στη «δικαστική κλήση» που αποστέλλουν στους πολίτες χρησιμοποιούν το σήμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ το έγγραφο έχει ως δήθεν αποστολέα και τον πρόεδρο της Europol και υπογράφεται από τον «επικεφαλής»  της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Σκούρα.

     

    Μέσω της επιστολής ενημερώνουν πως… «διαπράξατε το αδίκημα αφού στοχοποιηθήκατε στο Διαδίκτυο (δικτυακός τόπος Διαφήμισης), η προβολή βίντεο παιδικής πορνογραφίας, γυμνές φωτογραφίες/βίντεο ανηλίκων καταγράφηκαν από την αστυνομία μας στον κυβερνοχώρο και αποτελούν απόδειξη των αδικημάτων σας»!

     

    Στη συνέχεια απειλούν με διαβιβαστικό στον αρμόδιο Εισαγγελέα ώστε να προχωρήσουν στην άμεση σύλληψη από το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα. Επίσης ενημερώνουν πως θα υπάρξει αναγραφή του ονόματος στο Εθνικό Μητρώο Σεξουαλικών Παραβατών.

     

    Σε αυτή την περίπτωση ο φάκελός σας θα αποσταλεί σε ενώσεις που

     

    Όπως είναι λογικό, ακόμα και αν ένας άνθρωπος δεν έχει καμία εμπλοκή, και μόνο το γεγονός ότι ασχολείται μαζί του η Υπηρεσία Δίωξης Εγκλήματος παιδικής πορνογραφίας τον θορυβεί. Γιατί θα μπορούσε να έχει πέσει θύμα υποκλοπής. Το κύκλωμα των επιτηδείων εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι στη δημοσιότητα τρέχουν καθημερινά υποθέσεις παιδεραστίας και παιδοφιλίας, οπότε προσπαθούν να εντοπίσουν εύπιστους πολίτες που θα πανικοβληθούν και από εκεί θα αποκομίσουν χρήματα! Αν κάποιος απαντήσει στο συγκεκριμένο mail τότε η διαδικασία συνεχίζεται με άλλο mail στο οποίο αναφέρουν:  «Για να πιστοποιήσουμε ότι εσείς είστε πράγματι αυτός στον οποίο απευθύνεται, δώστε μας κάποιους κωδικούς… Στον έναν ζητήθηκε χρηματικό ποσό 20.000 ευρώ, στους άλλους δύο να δώσουν κάποια προσωπικά τους δεδομένα». Και φυσικά αρχίζει και μπαίνει σε εφαρμογή η απάτη.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Οδηγός πήρε σβάρνα αυτοκίνητα στην Αγία Τριάδα! Χτυπήθηκε γυναίκα… παράτησε το όχημα και έφυγε

    Σοβαρό επεισόδιο τη νύχτα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας...

    Δεν πάει ο Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη για τις συνομιλίες με την Ουκρανία και στέλνει τα… τσικό – Αναμένεται η αντίδραση Ζελένσκι

    Με επικεφαλής τον πρόεδρο ιστορικής εκπαίδευσης της Ρωσίας Βλαντίμιρ Μεντίνσκι μεταβαίνει η...

    ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Εχασε και στην Πάτρα από τον Παναθηναϊκό

    Στο Game 2 για την ημιτελική φάση των playoffs...