The Voice: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του μουσικού διαγωνισμού

    Ημερομηνία:

    Οι 7 διαγωνιζόμενοι από τις ομάδες της Έλενας Παπαρίζου, του Σάκη Ρουβά, του Πάνου Μουζουράκη και του του Κωνσταντίνου Αργυρού, ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν για να διεκδικήσουν τη μεγάλη νίκη.

    Ο τελικός διεξήχθη σε τρεις φάσεις. Στη δεύτερη φάση, θα συνέχισαν μόνο τέσσερις διαγωνιζόμενοι. Την πρόκριση πήραν ο Μωυσής Παπαμωυσέως και η Dodona από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο Λάμπρος Τσιαπούτας από την ομάδα του Σάκη Ρουβά και η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

    Στην τελική ευθεία λοιπόν βρέθηκαν η Dodona από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού και η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη. Έτσι αποκλείστηκε και ο Σάκης Ρουβάς από τον τελικό.

    Δείτε τις εμφανίσεις των δύο φιναλίστ οι οποίες αποδείχτηκαν καθοριστικές για την απόφαση του κοινού σε ό,τι αφορά εκείνη που θα έπαιρνε τη μεγάλη νίκη.

    Η Μαρία Σακελλάρη τραγούδησε το «I’ d rather go blind»

    Η Dodona ερμήνευσε «I put a spell on you»

    Η βραδιά πάντως τα είχε όλα. Συγκίνηση, αγωνία, λάμψη αλλά και πολύ χιούμορ από τους coaches οι οποίοι κατάφεραν για ακόμα μία χρονιά να κρατήσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού αμείωτο.

    Τελικά η μεγάλη νικήτρια του μουσικού διαγωνισμού αναδείχθηκε η Μαρία Σακελλάρη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σε αυτή την ηλικία είναι πιθανότερο ένας άντρας να απατήσει

    Ηαπιστία είναι ένα κοινό αγκάθι σε πολλές μακροχρόνιες σχέσεις και...

    Παραμένετε σε μία σχέση που δεν αξίζει; Δέκα σημάδια για να το καταλάβετε

    Όλοι έχουμε κάνει σχέση με ανθρώπους που ξέρουμε ότι δεν είναι...

    Ακρίβεια: Χωριάτικη σαλάτα από.. “χρυσάφι” – Από συνοδευτικό έγινε κυρίως πιάτο

        Του Θάνου Κλωνόπουλου Τα παλιά τα χρόνια λέγαμε… «Πιάσε μια χωριάτικη». Σήμερα...

    Beach bars στη Χαλκιδική με «τιμές πίστας», ζώνες χρέωσης και ξαπλώστρες! ΔΕΙΤΕ ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ

    Η Χαλκιδική φαίνεται να υιοθετεί με ταχύτητα το μοντέλο τιμολόγησης και...