Ανδρέας Μικρούτσικος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – Πότε επιστρέφει στην Super Κατερίνα

    Ημερομηνία:

    Νικητής βγήκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος από τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE και όπως μας επιβεβαίωσε η σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγελή, ο γνωστός παρουσιαστής πήρε εξιτήριο το απόγευμα της Παρασκευής 10/3 και πλέον αναρρώνει στο σπίτι του, έχοντας στο πλευρό του τα στενά του πρόσωπα.

    GLEARNET

    Ο λόγος που δεν πήρε νωρίτερα εξιτήριο είναι ότι ανέβηκαν κάποιες τιμές του διοξειδίου στο αίμα, κάτι που οι γιατροί δεν θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν από το σπίτι. Έτσι το ιατρικό προσωπικό αποφάσισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για λίγες ημέρες ακόμη στο νοσοκομείο.

    Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η σύντροφός του στο TLIFE, την προσεχή Δευτέρα 13/3, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα επιστρέψει στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα».

    «Είναι μια χαρά στην υγεία του. Θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές υποχρεώσεις του την Δευτέρα 13/3» αποκάλυψε η κα. Μαστραγγελή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δείτε βίντεο: Αυτό δεν ήταν πάρτι! Ηταν… επανάσταση! Δείτε σε ποιο μαγαζί της Πάτρας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%ae%cf%84%ce%b1%ce%bd-%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b9-%ce%b7%cf%84%ce%b1%ce%bd/

    140 χρόνια από τον θάνατο του Αρχιτέκτονα που έφτιαξε 3 ιστορικές εκκλησίες της Πάτρας – φωτό

    Συμπληρώθηκαν 140 χρόνια από την ημέρα που απεβίωσε ο...

    Πως θα είναι η διατροφή μας σε 25 χρόνια;

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%b8%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%ae-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%83%ce%b5-25-%cf%87%cf%81%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%b1/