Επίδομα παιδιού: Μέχρι τη Δευτέρα ανοιχτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Πότε θα γίνει η πληρωμή

    Ημερομηνία:

    Ανοιχτή μέχρι τη Δευτέρα 13 Μαρτίου στις 18.00 θα παραμείνει η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ για το επίδομα παιδιού προκειμένου οι δικαιούχοι να κάνουν αιτήσεις.

    Η πρώτη δόση θα καταβληθεί την Παρασκευή 31 Μαρτίου. Η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ θα κλείσει προσωρινά έως και την Πέμπτη 30 Μαρτίου για να γίνει η επεξεργασία των αιτήσεων και η εκκαθάριση της πληρωμής του πρώτου διμήνου έτους 2023.

    Από την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα της πληρωμής, Πέμπτη 30 Μαρτίου και κατά τις απογευματινές ώρες, τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα από τα ΑΤΜ των τραπεζών.

    Οι δικαιούχοι του Επιδόματος Παιδιού μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ, www.idika.gr, ή μέσω του διαδικτυακού τόπου, www.opeka.gr, με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο Taxisnet.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ενοίκια: Έξωση χωρίς δικαστήριο, αλλά με εγγυήσεις – Τι αλλάζει στις λήξεις μισθώσεων

    Αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο οι ιδιοκτήτες μπορούν...

    ΠΑΤΡΑ: Το seatrac δεν είναι παιχνίδι, αλλά κάποιοι δεν εννοούν να το καταλάβουν – ΦΩΤΟ

    Το seatrac δεν είναι παιχνίδι, αλλά κάποιοι δεν εννοούν...

    ΠΑΤΡΑ: Μηνύσεις από τον Δήμο για βανδαλισμούς στη Μαιζώνος! Εχει τους δράστες στην κάμερα

    Τη νομική οδό θα ακολουθήσει ο Δήμος Πατρέων για...

    Κρήτη: Σερβιτόρος βούτηξε και έσωσε άνθρωπο που πνιγόταν (βίντεο)

    Στιγμές αγωνίας εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής σε παραλία...