ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΩΓΟΣ: Γιατί δεν υποχωρούν τα κρούσματα

    Ημερομηνία:

    Τους λόγους για τους οποίους δεν υποχωρούν τα κρούσματα ανέλυσε ο καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας, Χαράλαμπος Γώγος. 

    «Η καθυστέρηση στη μείωση (του αριθμού των κρουσμάτων, των νεκρών και των διασωληνωμένων) είναι μεγάλη, καθώς το lockdown ξεκίνησε με μεγάλη διασπορά και τώρα είναι δύσκολο να μαζευτεί. Θα μαζευτεί αλλά θα στοιχίσει σε εβδομάδες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Ερωτηθείς για το ποτέ θα ανοίξουν τα σχολεία, επισήμανε ότι η συζήτηση, όπως φαίνεται, μετατίθεται για τις 14 Δεκεμβρίου, γιατί δεν υπάρχει βελτίωση και παγίωση των επιδημιολογικών δεδομένων για να κλείσει το θέμα.

    «Δεν έχει αποκλειστεί το άνοιγμα, υπάρχει δυσκολία, αλλά μέσα στην βδομάδα θα συζητηθεί το θέμα από την Επιτροπή με βάση και τα ποιοτικά δεδομένα», πρόσθεσε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Το Σάββατο η κηδεία του Σωκράτη Καραγιάννη

    Το Σάββατο η κηδεία του 49χρονου Πατρινού Σωκράτη Καραγιάννη...

    Προχωρά η σύνδεση Πατρών-Πύργου με το λιμάνι Κυλλήνης

    Σε τροχιά ολοκλήρωσης εισέρχονται επιτέλους τα έργα διασύνδεσης του...

    Αυτοί είναι οι πιο φρικτοί τρόποι να πεθάνεις, σύμφωνα με την επιστήμη

    Ο θάνατος είναι αναπόφευκτος, αλλά η επιστήμη έχει αποκαλύψει...

    ΣΥΝΤΑΓΗ: Συνταγή για ψαρονέφρι με εύκολη σάλτσα κρασιού

    Το χοιρινό φιλέτο είναι από τα εύκολα και οικονομικά κομμάτια κρέατος που μπορούμε να ετοιμάσουμε...