Ελεύθερος υπό όρους ο 48χρονος που κατηγορείται ότι έριξε νέφτι στη συγκάτοικό του

    Ημερομηνία:

    Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του σε ανακριτή, ο 48χρονος που κατηγορείται ότι περιέλουσε με νέφτι και οινόπνευμα την 59χρονη συγκάτοικό του, απειλώντας ότι θα την κάψει, ενώ την κλείδωσε στο διαμέρισμα όπου διέμεναν, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

    Ο κατηγορούμενος -όπως έγινε γνωστό- φέρεται να απολογήθηκε ότι προηγήθηκε καβγάς με τη συγκάτοικό του, όμως αρνήθηκε πως χρησιμοποίησε νέφτι, παρά μόνο οινόπνευμα. Αρνήθηκε δε ότι την απείλησε κι ότι την κλείδωσε μέσα στο διαμέρισμα.

    Εισαγγελέας και ανακριτής έκριναν ότι θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της μη προσέγγισης της παθούσας σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

    Σε βάρος του 48χρονου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη κατακράτηση και απειλή.

    Πηγές της Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης ανέφεραν ότι η 59χρονη μεταφέρθηκε με εγκαύματα πρώτου βαθμού σε νοσοκομείο, χωρίς η υγεία της να διατρέχει κίνδυνο.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 2,9% για τις πωλήσεις των αυτοκινήτων τον Απρίλιο

    Αύξηση 2,9% σημείωσαν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων στη χώρα τον Απρίλιο...

    Οι Ιταλοί ρίχνουν €360 εκατ. στον ελληνικό σιδηρόδρομο και παίρνουν πάνω από €450 εκατ. σε έργα υποδομής και ασφάλειας

    Εικοσιτρία συνολικά τρένα από τα οποία τα δεκαπέντε θα είναι συρμοί...

    Έφη Αχτσιόγλου από την Πάτρα: «Η Ελλάδα χρειάζεται άμεσες πολιτικές για την αντιμετώπιση της δημογραφικής κρίσης»

    Στην κρίσιμη διάσταση του δημογραφικού ζητήματος στην Ελλάδα εστίασε...