Δημήτρης Αβραμόπουλος: Είπα στον πρωθυπουργό οτι θα ήθελα να διεκδικήσω την ψήφο των πολιτών στην Ηλεία

    Ημερομηνία:

    Την πρόθεσή του να διεκδικήσει μία έδρα στη Βουλή από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ηλεία εξέφρασε ο πρ. Κοινοτικός επίτροπος και υπουργός Δημήτρης Αβραμόπουλος από το βήμα του Περιφερειακού Συνεδρίου στην Πάτρα. Ο ίδιος αποκάλυψε οτι μίλησε για αυτό στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη από τον οποίο περιμένει τώρα το πράσινο φως για να ξεκινήσει τον προεκλογικό του αγώνα.

    Για τα τραγικά γεγονότα στην Λάρισα, ο Δ. Αβραμόπουλος τόνισε οτι το πολιτικό σύστημα χρειάζεται θεσμικό μετασχηματισμό, διαφάνεια και λογοδοσία και πρόσθεσε οτι “έχουμε εξαίρετους δημόσιους υπαλλήλους τους οποίους έχει ακυρώσει η κομματοκρατία. Αρα δεν είναι μόνο ο σταθμάρχης είναι και ο σταθμάρχης”.

    Φλίγκος

    Ο ίδιος είπε ακόμα οτι όταν συνεργάζεται η κομματοκρατία με την γραφειοκρατία τότε δημιουργείται το κέλυφος στο οποίο εκκολάπτεται η διαφθορά.

    GLEARNET

    Την συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού STAR και protothema.gr Γιώργος Ευγενίδης.

     

    Regional Growth Conference, 206 Maizonos Street, 26222 Patras, Greece, T: +30.2611.100410, www.rgc.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καλάβρυτα: Ευαγγέλιο στο οποίο ορκίζονταν οπλαρχηγοί της Επανάστασης του 1821 ήθελε να πουλήσει ο ηγούμενος

    Ανάμεσα στα 2 Ευαγγέλια που ετοίμαζαν να πουλήσουν ο ηγούμενος της...

    Πιθανά 200 δισεκατομμύρια κυβικά στο Ιόνιο

    Σημαντικές προσδοκίες για τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες δημιουργούν οι εξελίξεις...

    Αυτή είναι η Πατρινή εταιρεία από την οποία το Δημόσιο ζητά επιστροφή 332.000 ευρώ!

    Σχεδόν καθημερινά, εδώ και περίπου έναν μήνα, στη Διαύγεια...

    Πάτρα: Αύριο η συναυλία αλληλεγγύης με τους Πυξ Λαξ για τους πυρόπληκτους στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο

    Η Ιερά Μητρόπολη Πατρών και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνδιοργανώνουν συναυλία αλληλεγγύης για...