Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Πούτιν επισκέφτηκε αιφνιδιαστικά την κατεχόμενη Μαριούπολη

    Ημερομηνία:

    Αιφνιδιαστική επίσκεψη στην κατεχόμενη από τις ρωσικές δυνάμεις Μαριούπολη πραγματοποίησε ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters που επικαλείται αναφορές ρωσικών μέσων ενημέρωσης.

    Η Μαριούπολη, στην περιφέρεια του Ντονέτσκ, είναι μια από τις ουκρανικές πόλεις που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των ρωσικών στρατευμάτων.

    O Πούτιν ταξίδεψε με ελικόπτερο στη Μαριούπολη, αναφέρει το ΤASS, περιηγήθηκε με αυτοκίνητο σε συνοικίες και έκανε ολιγόλεπτες στάσεις για να συνομιλήσει με κατοίκους.

    Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Ρώσος πρόεδρος είχε επισκεφθεί την Κριμαία, με αφορμή την ένατη επέτειο από την προσάρτηση της ουκρανικής χερσονήσου στη Ρωσική Ομοσπονδία.

    Το Κίεβο διαμηνύει ότι θα δώσει μάχη για να εκδιώξει τις ρωσικές δυνάμεις τόσο από την Κριμαία, όσο και από άλλα ουκρανικά εδάφη τα οποία η Μόσχα έχει καταλάβει.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...