Αμαλιάδα: Τηλεκπαίδευση στο πεζοδρόμιο της πλατείας του Ανεμόμυλου

    Ημερομηνία:

    Στο πεζοδρόμιο, πίσω από την πλατεία του Ανεμόμυλου, παρακολουθεί εδώ και 2 ημέρες , όπως μας εξομολογήθηκε, τα μαθήματά του μέσω τηλεκπαίδευσης, ένας μαθητής της Αμαλιάδας. Αιτία, όπως μας εξήγησε ο ίδιος μαθητής, είναι… ένα χαλασμένο ρούτερ!

    «Το ρούτερ στο σπίτι χάλασε και περιμένω τον τεχνικό να έρθει να το φτιάξει» είπε στο «Ilia,news» ο μαθητής και συνέχισε: «Μέχρι τότε έπρεπε να βρω κάπου ίντερνετ για να μπορώ να μπαίνω στα μαθήματα».

    Καλά ντυμένος, για να προφυλαχθεί από κρύο, ειδικά σήμερα που ήταν ιδιαίτερα τσουχτερό, με την σχολική του τσάντα και όλα τα «πολεμοφόδια» για την κατάκτηση της γνώσης, ο μικρός μαθητής κάθεται εδώ και περίπου ένα μήνα, όπως  είπαν οι γείτονες της κεντρικής πλατείας στο παγωμένο πεζοδρόμιο, από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, για να παρακολουθήσει τα μαθήματά του.

    Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του παρακείμενου καφενείου, που χρησιμοποιεί το ίντερνετ μέσω wifi ,του ανοίγει μερικές φορές την πόρτα να μπει μέσα, όπου έχει τραπέζι, καρέκλα και ζεστασιά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συγκινεί η Καλομοίρα: «Αυτός ο μήνας ήταν πολύ δύσκολος για εμένα και την οικογένειά μου»

    Για την απώλεια του πεθερού της και για το πόσο δύσκολα έχει περάσει εκείνη και η οικογένειά της τις...

    Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών συμπλήρωσε ένα χρόνο σχέσης και είναι full in love!

    Η σχέση τους κρατάει εδώ και ένα χρόνο και...

    Χωρίς προαστιακό για 9 ημέρες η Πάτρα – Με λεωφορεία τα δρομολόγια

    Διακόπτονται όλα τα σιδηροδρομικά δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηρόδρομου Πάτρας, από Πέμπτη 3...

    Σάλος με συνοδό κυρίων που εξαπατούσε πελάτες παριστάνοντας την Παπαδιά

    Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τις δεκάδες καταγγελίες συμπολιτών μας...