«Καρναβαλική Πάτρα»: Στις 2 Απριλίου στην Αθήνα η παρουσίαση του δίτομου λευκώματος του Παναγιώτη Ρηγόπουλου

    Ημερομηνία:

    Με κεντρικό ομιλητή τον Ακαδημαϊκό, Καθηγητή Γλωσσολογίας στο Τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και συγγραφέα Χριστόφορο Χαραλαμπάκη, παρουσιάζεται την Κυριακή 2 Απριλίου (ώρα 11:30) από τον Σύλλογο Πατρέων Πρωτευούσης «Ο Πρωτόκλητος Ανδρέας» στη Λέσχη του (Σολωμού 54 -3ος όροφος) το δίτομολεύκωμα «Καρναβαλική Πάτρα», που κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες από τον εκδοτικό οίκο «24 Γράμματα», με την υπογραφή του δημοσιογράφου Παναγιώτη Ρηγόπουλου.

    Θα γίνουν ομιλίες και παρεμβάσεις με αντικείμενο την πολιτιστική διάσταση του θεσμού, το παρελθόν του και το μέλλον του, τον οικονομικό  και κοινωνικό  του ρόλο για την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, αλλάπάνω από όλα μαθήματα από το παρελθόν παλιό και πρόσφατο.

    Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και με  χαιρετισμό του ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος.

    GLEARNET

    Θα συντονίσει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πατρέων Πρωτευούσηςκ. Θεοδόσης Γεωργίου. Εκ μέρους  του ΔΣτου Συλλόγου χαιρετισμό θα απευθύνει ο Αντιπρόεδροςκ. Άλμπερτ Μπάρρυ.

    Θα μιλήσει ακόμα,ο συγγραφέας -βιογράφος και δισκογραφικόςπαραγωγός κ. Κώστας Παπασπήλιος.Θα υπάρξουν σύντομες παρεμβάσεις από τους ΠατρινούςΔημοσιογράφους Νίκο Σουγλέρη και Ανδρέα Παππά, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο εκδότης του περιοδικού «Πατρινόραμα». Θεόδωρος Παπαβασιλείου.

    Θα προσφερθούν στους παρευρισκόμενους τοπικά πατρινά προϊόντα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποια επαγγέλματα «τού δίνουν και καταλαβαίνει» στο κρεβάτι

    Σε αναπάντεχα συμπεράσματα κατέληξε βρετανική έρευνα αναφορικά με τις σεξουαλικές...

    Τα παλιά κινητά επιστρέφουν: Γιατί περισσότεροι αποφεύγουν τα smartphones

    Η υπερφόρτωση από εφαρμογές, ειδοποιήσεις, κοινωνικά δίκτυα και μόνιμη...

    Εταιρεία δίνει 30 λεπτά άδεια για… αυνανισμό μέσα στον χώρο εργασίας

    Αυνανισμός στον χώρο εργασίας σας; Εάν ήσασταν ένας από...

    Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 90-86: «Κόκκινο» το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, μετά από ματς «θρίλερ» στο ΣΕΦ

    Μετά από ένα σπουδαίο ντέρμπι που κρίθηκε στο φινάλε,...