Προφυλακίστηκε ο 41χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την 16χρονη κόρη του

    Ημερομηνία:

    Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 41χρονος άνδρας που κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη κόρη του. Ο κατηγορούμενος πέρασε σήμερα Παρασκευή (24/3) το κατώφλι της ανακρίτριας και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

    Το κατηγορητήριο που τον βαραίνει είναι βιασμός, γενετήσια πράξη σε ανήλικο και σωματικές βλάβες σε αδύναμο άτομο. Μάλιστα, μέσω του συνηγόρου του ο κατηγορούμενος ζήτησε να γίνει εκ νέου πραγματογνωμοσύνη με ειδικούς ψυχολόγους, αίτημα που έγινε δεκτό από την ανακρίτρια.

    Η 16χρονη που είναι μαθήτρια Λυκείου στα Γρεβενά, έπειτα από συζητήσεις που είχε με ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό του σχολείου της, αποκάλυψε ότι το 2018 είχε πέσει θύμα βιασμού από τον πατέρα της, ενώ , ο 41χρονος της ασκούσε συστηματικά σεξουαλική βία. Το κορίτσι έχει άλλα δύο αδέλφια ηλικίας 18 και 5 ετών.

    Φλίγκος

    Η 16χρονη βρίσκεται υπό παρακολούθηση από ψυχολόγους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα ζώδια που όσο μεγαλώνουν ομορφαίνουν

    Ηεξωτερική γοητεία και ομορφιά δεν διαρκούν για πάντα –...

    Συνταγή: Μοσχαράκι στάμνας Ηπειρώτικο

    Υλικά 1½ κιλό μοσχαρίσιο κρέας από πόδι, σε μερίδες ...

    Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο στον Αγιο Βασίλη – Φωτό

    Σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα χθες το απόγευμα στο ύψος του...

    Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τραγούδησε στη σκηνή με τον σύζυγό της: «Ήταν ένα όνειρό μου πριν ακόμα συμπορευτούμε στη ζωή» έγραψε

    Με τον σύζυγό της, Φώτη Μπερνάντο τραγούδησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, καθώς ανέβηκε...