“ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ”: Πάλι κλείνει έξοδο της Περιμετρικής η Ολυμπία Οδός! Ποιος θυμάται την περιμετρική χωρίς κορύνες;

Ημερομηνία:

Από τις 7 το πρωί της Κυριακής (26.03.2023) έως τις 7 το απόγευμα της Τρίτης (28.03.2023) θα πραγματοποιηθεί προσωρινός αποκλεισμός του κλάδου εξόδου προς την οδό Διοδώρου στο ύψος του κόμβου Πατρών – Κ1 (Χ.Θ. 206) της Ολυμπίας Οδού στο ρεύμα προς Αθήνα, με σκοπό την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής της νέας πλάκας καταστρώματος της Γέφυρας της Κάτω Διάβασης Κ603 της Περιμετρικής Πάτρας (περί τη Χ.Θ. 206,1) και για τις ανάγκες αφαίρεσης του μεταλλότυπου.

Στο διάστημα αυτό, η κυκλοφορία των οχημάτων θα εξυπηρετείται μέσω του επόμενου κόμβου Ρίου (ΧΘ 203,8). Επί της οδού Διοδώρου θα γίνονται ολιγόλεπτες διακοπές κυκλοφορίας, όπου θα βρίσκονται σηματωροί, προκειμένου να γίνεται διευθέτηση της κυκλοφορίας με ασφάλεια.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Αχαΐα: Ο Φωκίων Ζαΐμης για την προστασία του νυχτερινού ουρανού από τη φωτορύπανση

Η προστασία του νυχτερινού ουρανού από τη φωτορύπανση, η...

Στην Ασφάλεια Πατρών η υπόθεση εκβίασης με «φόντο» την πώληση καταστήματος

Στη σύλληψη ενός 67χρονου άνδρα προχώρησαν την Πέμπτη 29...

Δήμος Πατρέων: Δεν επιτρέπεται η στάθμευση στον μώλο Αγίου Νικολάου

Ένα θέμα που απασχολεί επανειλημμένα την τοπική επικαιρότητα στην...

Πάτρα: Παραβιάζουν τους κάδους ανακύκλωσης ρούχων

Το πρόβλημα με την παραβίαση των ειδικών κάδων ανακύκλωσης...