Νέα Σμύρνη: Προφυλακίστηκαν οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους για τη μαστροπεία ανήλικης

    Ημερομηνία:

    Στους κατηγορουμένους αποδίδονται κατηγορίες για μαστροπεία και διακίνηση πορνογραφικού υλικού ενώ ο τέταρτος ασύλληπτος κατηγορούμενος κατηγορείται για τη διενέργεια γενετήσιων πράξεων με την ανήλικη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις αρνήθηκαν τις κατηγορίες και οι δύο εξ αυτών υποστήριξαν ότι δεν είχαν καμία ερωτική επαφή με την ανήλικη.

    Ο τρίτος κατηγορούμενος που αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους ανέφερε ότι δεν είχε παρευρεθεί σε καμία συνάντηση με την 14χρονη.

    Οι τρεις κατηγορούμενοι απολογήθηκαν για βαριές κατηγορίες που κατά περίπτωση αφορούν τα αδικήματα της μαστροπείας, γενετήσιων πράξεων με ανήλικο και παιδικής πορνογραφίας.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης η 14χρονη γνώρισε αρχικά τον βασικό κατηγορούμενο, ο οποίος είναι 29 ετών και πατέρας ανήλικων παιδιών, ο οποίος φέρεται να ξεκίνησε την εκπόρνευσή της. Μαζί με τον 29χρονο σήμερα θα απολογηθούν, ένας 24χρονος και ένας 25χρονος οι οποίοι φέρονται να βρέθηκαν με το παιδί σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο. Εκεί έγινε καταγραφή σε βίντεο της σεξουαλικής κακοποίησης του κοριτσιού, υλικό που φέρεται να έχει εντοπιστεί στο κινητό ενός εκ των κατηγορουμένων.

    Το κορίτσι φαίνεται να έφευγε και να επέστρεφε στην δομή που την φιλοξενούσε, με αναφορές για τουλάχιστον 50 τέτοια περιστατικά και τις εκτιμήσεις των αρχών να αναφέρουν ότι ενδέχεται κάθε απουσία της ανήλικης από την δομή να σηματοδοτεί «ένα ραντεβού κακοποίησης της».

    Τα στοιχεία θα ερευνηθούν από την δικαστική έρευνα ώστε μεταξύ άλλων να προσδιοριστεί το εύρος της υπόθεσης, ο χρόνος εκκίνησης των πράξεων σε βάρος της ανήλικης αλλά και να εντοπιστούν όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτήν.

    Η έρευνα των αρχών εκτιμάται ότι θα αποκαλύψει αν η 14χρονη ήταν το μοναδικό κορίτσι που παρασύρθηκε από τον 29χρονο μαστροπό ή αν η υπόθεση αφορά την δράση μεγάλου κυκλώματος με θύματα ευάλωτα παιδιά.

    Μεταξύ των κατηγορουμένων που θα βρεθούν σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας είναι και πρώην φιλοξενούμενος σε δομή του ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» ο οποίος είχε καταγγείλει τις συνθήκες της δομής και εν συνεχεία είχε αναιρέσει τα καταγγελλόμενα του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θρίαμβος της Μπόκα Τζούνιορς στο superclasico, 2-0 την Ρίβερ Πλέιτ υπό το βλέμμα της Ντούα Λίπα

    Η Μπόκα Τζούνιορς ήταν παθιασμένη και πήρε το μεγάλο ντέρμπι...

    Η Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της: Ένα μικρό θαύμα έρχεται – Δείτε φωτογραφίες

    Η Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω ανάρτησης στο Instagram. Ποζάροντας μπροστά...

    Πράσινο το ντέρμπι, ερυθρόλευκη η κορυφή – Στο – 2 ο ΠΑΟΚ, ακολουθεί η ΑΕΚ

    Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή της Stoiximan Super League 1 μετά την...

    Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι πλησιάζουν σε συμβιβασμό για τη λήξη του shutdown στις ΗΠΑ

    Το παρατεταμένο κυβερνητικό shutdown στις Ηνωμένες Πολιτείες πλησιάζει στο τέλος του, καθώς ομάδα Δημοκρατικών στη...